>Att väcka kroppen med träning

Imorse kom jag upp i tid, jag är helt stolt! 5:45 ringde klockan och jag tog mig upp. Bara sätta på kläder och ta en proteindrink så var jag klar. Väskan var packad och allt färdigt för att åka till Zenit. På jobbet bjuds det nämligen på frukost på fredagar så då är det liksom perfekt att morgonträna och sen få mat när man kommer till jobb! Spinning på Zenit var det iaf dags för. Zenit har ju också en bra spinningsal, stor och så, så att man får plats även om man inte kan boka…hrmf. Så biljett fick jag, tog en plats längst fram, som jag gillar.


Spin, spin, spin

Passet var mycket bättre än det morgonpass jag testat innan, för några veckor sen. Sara hette instruktören och hon var helt ok. Efter uppvärmning körde vi standard med lite långsammare backar och sen snabba på flacken, sammanlagt i 50 min. Jag körde på rätt bra, försökte hålla pulsen på en jämn nivå. Det var dock svårare att få upp pulsen såhär på morgonen, men det kändes rätt bra o ha den lite lägre och mer jämn. Den låg på medel/max: 136/167. Svetten rann och det kändes jättebra, jag var inte alls trött under passet, slutade gäspa efter uppvärmningen!

Blev lite förvånad av hur många som kör morgonträning ändå, gymmet var rätt befolkat! Iaf damernas omklädningsrum, det var kö till duschen och fullt vid speglarna. Var dock jätteskönt med morgonspinning, detta ska jag göra om! Man blev pigg och har redan träningen gjord för idag. God frukost på jobb och man är redo för sista dagen innan helgen!

>1 feb: Morgonspinning

2 reaktion på “>1 feb: Morgonspinning

 • 1 februari, 2008 kl. 08:56
  Permalänk

  >ja morgonträning verkar ha blivit en riktigt trend! dne är härlig! =)

  Svar
 • 3 februari, 2008 kl. 10:50
  Permalänk

  >Hej tjejen!

  Jag har nu lagt till dig på min “jag läser lista”. Hoppas du har en skön helg!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *