>Pressa kroppen till max, me like

Ikväll fick jag plats på Pias pass kl 18 på hötorget, jag hamnade på reservlistan när jag bokade på plats men hade tur att komma med ändå. Dagens pass var fortsatt snabbdistans som de föregående veckorna. Ja man får ju nöta och träna lite för att få kroppen att bli bättre, och orka mer!


Duktig kropp som orkar spinna

Efter uppvärmning på 10 min var det sen 35 min då vi höll pulsen högt, precis under att man fick mjölksyra i benen. Ingen vila mellan låtarna utan backar följdes av flacken och sen på backe igen! Jag körde på hårt som vanligt, hade visserligen tänkt ta det lite lugnt men den planen glömde jag bort såfort jag började trampa. Hade folk omkring mig som körde på tufft och hejade tillbaks, så jag fick energi att köra på till max! Att Pia hejade på där framme gav också såklart energi, blev paff att hon visste mitt namn, och peppades att köra på ännu mer! Eftersom jag maxade i slutet trodde jag att jag skulle få må lite dåligt ikväll, men det slapp jag! Har nu ätit och klarat mig hela dagen utan godis eller socker! Heja mig.

>4 feb (forts): Skön, tuff spinning

En reaktion på “>4 feb (forts): Skön, tuff spinning

  • 5 februari, 2008 kl. 14:40
    Permalänk

    >visst är det svårt att inte ge allt?

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *