>En rätt skön dag idag

Idag på förmiddagen hade jag tid för massage på jobbet. En förmån som jag uppskattar! 30 min skön ryggmassage blev det och ja insåg hur mkt jag saknat massage. Var stel i ryggen, som vanligt, så att bli masserad och kunna slappna av, var härligt.


Skön beröring

Sen var det dags för lunch, och måndag lunch är lika med löpning. Idag var min kollega Sara frisk(are) så vi kunde springa ihop. Men vi tog det rätt lugnt för att känna på läget. När vi kom ut såg vi vilken fin dag det är idag, solen skiner ute och det är rätt vindstilla. Det är sånt som man inte märker om man sitter inne hela dagen.

Vi sprang från slussen bort längs med södermälarstrand och upp på västerbron, men sedan ner vid långholmen och tillbaka samma väg till slussen. Det var kallt idag, men rätt skönt kallt. Det enda som var lite jobbigt var att det var lite småhala fläckar på gångbanan så vi tog över cykelbanan vid vissa tillfällen, tills jag höll på att få en cyklist som ovän. Men vi halkade inte så mkt och tog oss fram i rätt behaglig fart. Det blev 6 km på 37 min, en pace på ca 06:10, lugnt med andra ord!

Men det var skönt, Sara kunde känna efter hur frisk hon var, och jag joggade på i min takt utan stress idag. När vi var tillbaka var jag inte så trött utan kände jag kunde ta en sväng till. Men det får bli på torsdag!

>4 feb: Massage och spring på lunchen

2 reaktion på “>4 feb: Massage och spring på lunchen

 • 4 februari, 2008 kl. 14:11
  Permalänk

  >Vilken jättebra rutin att ha lunchjogg med en kompis! Då får man liksom två saker gjorda samtigt;, träning och umgänge :)

  Svar
 • 4 februari, 2008 kl. 14:51
  Permalänk

  >Låter himla skönt, jag vill rymma från mitt jobb idag men då blir nog alla arga på mig =)!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *