>Att lyckas ta sig dit är verkligen svårt

Imorse hade jag fortfarande inte bestämt mig riktigt vad dagens träning skulle bli, simma eller styrka kanske? Men att börja med styrka en vecka då jag bara kan träna det en dag kändes inte så bra, så träningsväskan fick packas med simgrejerna. Sen på jobb var fruktskålarna tomma så när som små päron och jag var rätt trött och hungrig på eftermiddagen. Men fick lite fruktsallad av en kollega innan jag skulle gå så jag fick lite ork. Var nämligen rätt nära att strunta i träningen överhuvudtaget idag, var kvar på jobbet rätt länge och funderade på att gå direkt hem. Men så skulle båda kollegorna som var kvar träna på olika håll, och då blev jag lite taggad, jag hade ju ändå tagit med kläderna, och hörde själv hur alla mina ursäkter lät som riktigt dåliga ursäkter! (Det var då jag fick lite fruktsallad, tack kollegan!)

Så iväg till Eriksdalsbadet! Jag hade hoppats på att det skulle vara rätt tomt där så sent på kvällen (19-tiden) men oj så fel jag hade. Den stora motionsrundbanan var helfull och jag hade tur som fick plats i en vanlig bana brevid. Var en del andra där med och jag simmade mest på för att få lite flyt, orkade inte räkna längder eller köra speciella set i början. Så det blev en lång uppvärmning, och sen bara simmade jag på utan att räkna i en 20 min. Sen körde jag set med 10x(25 br + 25free), sen 20×25 i sträck, och sist 5x(25free + 25back). Jag avslutade sen med cooldown 100free och sammanlagt fick jag ihop 60 min skön simning.


Skönt flyt i vattnet

Tiden gick lite långsamt i början och det tog ett tag att komma in i simningen, att kunna koppla av och simma på. Jag känner att jag blir lite stressad när det är så många i banorna som dyker i framför en, simmar i vägen osv. Men det gick ju bra ändå så, jag fick simmat det jag ville. Jag är glad att jag tog mig iväg till badet ikväll! Klapp på axeln =)

>5 feb: Svårflörtad simning

2 reaktion på “>5 feb: Svårflörtad simning

 • 6 februari, 2008 kl. 06:06
  Permalänk

  >Åh det var så länge sen jag simmade, måste göra det nån dag! Har ju tänkt göra en klassiker, förhoppningsvis under 2009, så det kanske är bäst att börja träna.. Fast jag oroar mig iofs inte så mycket för simningen, det är mest vasaloppet jag har panik inför :)

  Svar
 • 6 februari, 2008 kl. 08:33
  Permalänk

  >Samma här! Satsar på klassikern men skidåkningen är min fasa, tänkte iaf göra alla andra moment iår och sen försöka mig på VL nästa år!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *