>Det gäller att vakna i rättan tid

Imorse när klockan ringde så ringde den i precis rätt tid. Det kändes som att jag vaknade precis rätt i min sömncykel för det var inte så svårt att vakna. Vissa morgnar har känts helt hopplösa, inte en chans att man kommer upp liksom, men idag gick det!

Så det blev en morgonpromenad idag. Jag gick vanliga rundan runt halva kungsholmen. Det regnade lite och ett tag funderade jag på om det var därför det var så folktomt idag. Eller så var det kanske för att jag gick en halvtimma tidigare än vanligt? Men efter ett tag på min promenad mötte jag dem, joggarna och powerwalkarna som gillar morgonträning i mörkret.


Västerbron och DN skrapan, från fel håll

Det var skönt att komma upp och gå, det blev en promenad på 57 min. Tänkte det skulle passa med morgonträning idag, för ikväll har jag tyvärr inte tid att gå på min favoritspinning. Jag hann inte packa så mycket för skidhelgen som jag hoppats igårkväll, så jag får ta och packa och fixa allt sånt ikväll. På torsdag åker jag nämligen till Orsa, Dalarna för lite längdskidåkning! Jag är väldigt nybörjare och min optimistiska plan var väl först att kunna åka Öppet Spår. Men efter att bara hunnit åkt skidor en helg i vinter, är nu tanken mest att jag ska öva, så att jag kan åka ÖS nästa år istället!

>6 feb: Mörk morgonpromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *