>Känns helt naturligt nu att sticka ut på lunchen

Idag var det dags igen för att komma ut på lunchen. Blev lite sent idag dock, men ut kom vi! Jag och kollegan (Sara) sprang en av våra rundor, fast åt andra hållet och lite mer omväg. Det blev Katarinavägen upp mot söder, sen rakt ner (fråga mig inte om gatunamn här sen alltså, rätt lost!) mot vattnet, men innan dess sprang vi mot skanstull så att rundan skulle bli lite längre. Sen sprang vi nere vid strandpromenaden, ett jättefint område längs med vattnet, det är cykel och gångbana där. Kullersten och plattor, ingen mjuk asfalt men sånt man får ta. Sen kom vi bort till vattnet igen, men då var det vid finlandsfärjekajen och så sprang vi den tillbaka till Slussen.


Slussen, men rätt grå version idag

Vi kom på att genom att vända på banan så blev det väldigt mycket nerförsbacke! Det var rätt skönt idag, vi sprang på rätt bra fart i början. Men stackars Sara som kört pump igårkväll kände sig lite tung i benen så sen tog vi det lugnare, sista halvan. Med lite omvägar så fick vi denna rundan att bli 5,8km och det tog 34 min att springa. Det här med löpningen börjar arta sig, vi gillar vår vana och Sara föreslog nu 3 lunchlöp i veckan? Hmm..ja jo vi får se =) Känns jättebra att man kommit igång och springa med, och inga krämpor så långt ja kan se!

>7 feb: Lunchlöpning

En reaktion på “>7 feb: Lunchlöpning

  • 7 februari, 2008 kl. 15:56
    Permalänk

    >Det låter skönt! Jag bor precis över vattnet när ni kommer ner där vid gång/cykelbanan – jag brukar springa runt den lilla pölen.

    Ha det så skönt i Orsa!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *