>Var nära att missa lyckan ikväll

Det var nära ögat att det inte skulle bli nån spinning ikväll! Fullt upp på jobbet och tiden bara rusade iväg. Kl. 17.38 stirrade jag på klockan och sprang sen ut från kontoret. Från slussen till hötorget och när ja kom till gymet så delade de ut köbiljetterna, “damn” tänkte jag, men frågade snällt när receptionisten var klar med utdelningen om det var kört för min del. “Här är din biljett” fick jag till svar och lycklig sprang jag in för att byta om! Jag har blivit proffs på att slänga av alla kläder och på med träningskläderna, vet inte varför ja alltid har så bråttom! Men till passet ska jag liksom! =)


Ett av lyckoämnena

Inne i spinningsalen mötte jag upp med Puma som tagit en cykel till mig med, vilken tur jag har! På andra raden och lagom långt fram för kontakt med peppcyklisterna och med Pia. För Pias pass var det ja, det behöver ja snart inte nämna, det är så självklart! Idag var det snabbdistans igen, och vi skulle köra med hög puls under större delen av passet, den skulle alltså inte dippa alls, ingen vila. Idag körde jag på, om möjligt mer än de andra gångerna. Teamet hejade på varann och det var superkänsla där inne. Jag sneglade över på Sara och vi peppade varann. Jag var grymt imponerad av att hon redan kört samma pass en gång, och ändå orkade ge så mkt! Jag gav mitt allt, och kom nästan upp i maxpuls på slutet, då vi skulle upp där och nosa. Det var superskönt och kul att spinna! Känns som att man får lite resultat av träningen ändå!

>11 feb (forts): Spinning till max!

En reaktion på “>11 feb (forts): Spinning till max!

  • 12 februari, 2008 kl. 06:18
    Permalänk

    >Ikväll ska jag på spinning tror jag.. Hoppas det blir lika bra som ditt pass verkade vara! :)

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *