>Träning botar träningsvärk

Måndag idag och morgonpromenaden imorse byttes mot en timmes extra sömn. Träningsvärken satt i sen helgen, och jag kände mig rätt matt igår. Men idag är en ny dag! Tog med kläder för att springa på lunchen och kollegan Sara var på, hon hade också en del träningsvärk sen helgen, men vi skulle fixa detta ihop. Idag var vi sugna på en lite annan runda än vanligt så det fick bli runt vattnet, alltså: slussen – södermälarstrand – genom långholmen – upp på västerbron – rålis – norrmälarstrand – stadshuset och tillbaka över gamla stan.


Fina stadshuset, inte lika somrigt idag som här men…

Stockholm bjöd på några plusgrader, rätt vindstilla och faktiskt några glimtar sol idag på lunchen! Det var superskönt som vanligt att komma ut. Längs med södermälarstrand var benen lite gnälliga, det var lite tungt innan man varmt upp ordentligt. Men sen försvann stelheten i benen och vi hade bra flyt i löpningen. Denna rundan blev nog en ny favorit för oss båda, jag sprang den själv sist för någon vecka sen, men tillsammans var det ett nytt rekord i längd för oss på vår lunchlöpning =) Det blev 8,3 km på knappa 51 min. Vi får väl se hur snabba vi blir, alltså hur långt vi hinner springa på lunchen!

>11 feb: Lunchlöpning

4 reaktion på “>11 feb: Lunchlöpning

 • 11 februari, 2008 kl. 13:27
  Permalänk

  >det är så förvirrande att läsa om en sara som tränar med dig – och så är det inte jag själv. haha! :-) nu tror jag nästan att jag också har varit ute och lunchsprungit. ;-)

  Svar
 • 11 februari, 2008 kl. 13:40
  Permalänk

  >Vad duktiga ni är! :)

  Svar
 • 11 februari, 2008 kl. 19:48
  Permalänk

  >Ha, ha,,, precis som Puma, jag blir förvirrad!Trodde det var hon först, hi, hi…

  Du har väl sett blogger-boot camp?! Lust att joina!?

  Svar
 • 13 februari, 2008 kl. 12:12
  Permalänk

  >puma – haha ja visst är det! Men ibland ÄR det ju du =) Du får dubbel träning mentalt alltså!

  andrea – tack tack! Kul att komma ut mitt på dan är det!

  sofy – Mm har tjuvkollat in det där bootcamp, ska fundera en dag till!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *