>Ute på äventyr i stan

Idag var det dags för långpass, igen! Igår på spinningen träffade jag ju Puma och hon sa att hon ville ut och springa långpass idag, så jag var inte sen att hänga på. Långpass i sällskap är ju så trevligt! I brist på rundor så klickade ja spontant ut en runda på gmaps pedometer, där man lätt kan mäta ut sträckan. Lite klick så hade jag fått ihop 15km som vi tänkte börja vår långpassträning med.

Vi möttes i rålis och sprang sen runt halva kungsholmen, förbi stadshuset, gamla stan, strandvägen och ut på djurgården. Väl på djurgården irrade vi runt en del och sen visade våra pulsklockor med footpods att vi sprungit nästan vår valda sträcka, alltså runt 15 km. Antingen var inte gmaps kartan så exakt eller så hade vi sprungit zickzack hela vägen? =)


Detta blev vår runda, förutom att ja sprang från mig till rålis, inte från hornstull som Sara

Kvällen var perfekt för löpning, det var rätt kallt men inte så blåsigt, och torrt på vägarna och bara väldigt nice! Det var skönt för vi springer i ungefär samma tempo, och man slipper fundera på just tempot, man bara trampar på och så kunde vi prata en massa under tiden, väldigt trevligt!

Tiden gick fort, och ja när vi var ute på djurgården i mörkret så började vi bli lite frusna och eftersom vi redan sprungit det vi planerat, så blev vi glada när vi hittade en buss som stod och väntade på att åka (inte gå!) därifrån! Perfekt =)
Så det blev buss och sen t-bana hem, kom hem och var hungrig! Stretchade och vad gott det var med mat sen! Är nöjd med träningen, blev ca 15.2 km på 1h 45 min, och jag hade en medelpuls på 137, låter lite lågt, men antar att det är bra. Långpass ska vara lugna! Hög puls får ja kämpa upp på intervallträningen!

>12 feb: Långpass

3 reaktion på “>12 feb: Långpass

 • 12 februari, 2008 kl. 22:25
  Permalänk

  >jättetack för en toppenrunda jag är skitnöjd med!

  Svar
 • 13 februari, 2008 kl. 06:04
  Permalänk

  >Kul att springa långpass tillsammans med en kompis! Jag brukar springa med min pojkvän ibland men vi har ju lite olika tempon egentligen.. Han får anpassa sig efter mig så egentligen spelar det ju inte så stor roll för mig, men det känns lite som att jag sabbar för honom.. menmen, långpass ska ju som sagt gå långsamt..

  Svar
 • 13 februari, 2008 kl. 12:16
  Permalänk

  >puma – tack själv vännen!

  andrea – mm långpass ska gå långsamt, det är mest tiden som räknas. Låter ju härligt o ha en pojkvän o springa med också, så han inte sitter i soffan när man ska ut eller nåt…hehe.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *