>Varde ljus!

Jag kände mig hyfsat pigg imorse för att ha sprungit långpass igår kväll. När jag vaknade så funderade ja en liten stund men gick sen upp. Tänkte en morgonpromenad kan faktiskt bara göra gott, man mjukar upp kroppen igen och motverkar stelheten i höften. Kom ut på kungsholmens gator vid 06:10 för att gå min vanliga runda, och det var mörkt som vanligt. Rätt folktomt i morse men jag traskade på i min egen takt, skönt! Det tar ett litet tag innan jag blir ”uppvärmd”, innan jag får upp pulsen lite och börjar svettas, men sen bara går det på, i totalt 55 min. Man hinner ju fundera en massa under morgonpromenaden och det är en stund för sig själv. Man har ju rätt fullt upp alltid annars!

En sak som jag märkte imorse dock, var att det börjar faktiskt bli ljusare! Mitt under promenaden märkte jag hur jag var precis i dagens gryning, himlen gick från mörkt gråblå till ljus! Snart blir det vår känns det som! Tiden kommer bara rusa iväg och sen är det sommar.


Stan i gryningen

Vinterklimatet vi fick denna vintern gillar jag faktiskt. Det är torrt, inte så blåsigt (oftast inte), och det är perfekt för att vara ute och springa, eller gå. Vi slipper slasket, isiga gator och istappar från taken. Klart, man missar ju den mysiga snön med, men jag tänker att man får vara glad för det som är bra nu! Och det är att man kan vara ute och träna! =)

>13 feb: Morgonpromenad i gryningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *