>Återhämtningsträning

Igår hade jag en välförtjänt vilodag och skulle egentligen planera veckans träning, som jag tänkt skulle bli “vad som helst, vad jag vill” och kanske köra lite aerobics för old-times-sake. Men planeringen hanns inte med, men jag tänkte ändå på att jag skulle träna lite annat.

Så idag blev det då yoga! Yoga som jag inte tränat sen i våras, och som jag tänkt jag skulle få in en dag/vecka. Jag tror det blev 5 yogapass i våras innan jag prioriterade annat. Men att sträcka ut sina hard-working muscles kanske ska ta och prioriteras?

Så ikväll hittade jag ett Yoga fortsättningspass (75 min) på Odenplan. Det var en liten sal, men fullt och jag var glad jag fått en biljett med så kort varsel. Yogan jag gick på i våras var mer nybörjaryoga, så jag visste jag var lite felplacerad idag, men jag skulle iaf göra så gott jag kunde.

Det var rätt bra tempo, solhälsningar, hunden hit och hunden dit, krigarställning och en massa annat. Jag gillade att det var rätt aktivt och man hann aldrig bli uttråkad eller fundera på om man hade fokus, jag var helkoncenterad på att hänga med!


Tänk om man kan sitta såhär… skönt?

Det var superskönt att sträcka ut kroppen, för det behövdes verkligen! Jag är stel som ett kylskåp, särskilt när det gäller benen och ryggen, och att lägga benen i kors och sen böja sig framåt och sträcka en massa. Jag behöver nog gå fler gånger för att vänja kroppen vid sådan här träning med. Inte bara tuffa, hårda och långa konditionsträningar, utan även motvikten, att köra lugnt och stretcha!

>2 sep: Skön yoga

En reaktion på “>2 sep: Skön yoga

  • 3 september, 2008 kl. 07:40
    Permalänk

    >Vad jag känner igen mig, tänkte också peta in yoga minst en gång i veckan för smidighetens skull… men det bortprioriteras ju för mer löpning och BP, sen sitter man här med strama lårmuskler och öm rygg :-)

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *