>Tufft avslut, men nu dags för att boosta energi

Dags att sammanfatta de senaste 2 veckorna, gud vad tiden går fort! Det känns verkligen som att detta var flera veckor sedan, och inte att jag körde Halv-IM:en förra helgen! Sjukt…
Så första veckan var bodypumpens återtåg, och blev även naprapatbesök, simning och sen test av core. Körde som sagt Halv-IM triathlon på lördagen och hade sedan världens roligaste träningsdag på söndagen med Puma!

Veckan efter inleddes med vila och blev sen träna-varannan-dag principen, men med lugna grejer såsom yoga och sen lite dansaerobics. Avslutade med en halvmarathon mitt i stan, som var helt ok i träningssyfte, men inte enligt den prestationsfokuserade hjärnan. Nu blir det mer vila från tävlingar och stress, och mer bara “vanlig” träning. När jag säger vila så menar jag inte helvila då, utan mer kravlös träning. =)

Att bara ens sammanfatta årets träning och stanna upp och vara nöjd, det skulle jag vilja göra. Så mkt och så hårt som jag tränat detta året har jag inte gjort förut, och det är klart att då kanske man blir mer överraskad av dessa jobbiga känslor som kommer efteråt. Det gäller att lära sig lyssna på kroppen, och att få tillbaka balansen, i både kropp och själ.

Citerar en väns tips från coachen:
“Sambandet mellan kropp och själ blir aldrig så tydligt som när man tränar hårt.”

Sammanfattningen av träningsveckan (v.35):
* Löpning 2 ggr
* Simning 1 gång
* BodyPump 3 ggr
* Spinning 2 ggr
* Core 1 gång
* Styrketräning 1 gång
* Triathlon 1 gång
Träning 6 dgr, totalt 815 min, 32,4 km löpning, 90km cykling

Sammanfattningen av träningsveckan (v.36):
* Löpning 1 gång
* Aerobics 1 gång
* Yoga 1 gång
Träning 3 dgr, totalt 258 min, 21,1 km löpning

>Sammanfattning av veckan x 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *