>Att gå från passet med mer energi än när jag kom

Så, dags för återhämtning, och kul och kravlös träning, vad gör man då? Jo! Går på fantastiska Pias cykelpass på Hötorget en måndagkväll. Pia är en underbar person med riktigt grymma spinningpass, och känslan där är oslagbar. Att hon sedan välkomnade mig med värsta beundran för vad jag åstadkommit denna säsongen, och en kommentar om hur muskulös jag såg ut, så var jag på topphumör! Även min spinninggranne B var där, och hade kört även 17:00-passet. Jag hann inte till dubbelpassen, utan fick nöja med mig en klass.

Spinningen då, jo den var hur bra som helst. Det är svårt att förklara, men det är otroligt bra stämning och jag får bra fokus på de klasserna. Det var grym musik som vanligt. Lång uppvärmning, sedan långa partier på flacken och några backar. Jag hade bra driv i benen och körde på för fullt, men kände ändå att jag var hur pigg som helst. Inte ens i backen på slutet då vi skulle köra slut på allt, kände jag att jag ens var nära att bli helt slut. Jag insåg bara hur grym kondition jag har egentligen! Det var otroligt kul, och jag försökte peppa kring mig och dela med mig av energin. Detta syntes tydligen, för Pia sa efteråt att hon tyckte det strålade av energi kring mig =) Alltid kul att få lite beröm!

Så kvällens träning var en riktig energiboost! Precis vad jag behövde! Och kul också att kunna jämföra känslan nu med hur det kändes i våras på samma pass. Att jag verkligen har förbättrats!

Sen blev det ännu mer liten pratstund med härliga Pia och sen när jag gick ut i gymmet, var jag lite sugen på mer träning, så jag gick bort till löpbanden. Hade Ipoden och löpskorna med mig, sådet var bara att hoppa på ett band och sätta igång. Det blev 2 km lugn och rolig löpning =)
Sprang lugnt i början och ökade på sen, blev knappa 12 min träning. Inga problem alls. Bara kul och skönt!

Sen passade jag på att stretcha ordentligt och lyssna på lite bra musik. Skönt att bara ha kul på gymmet! =)

>8 sep: Underbar spinning + lite löpning

3 reaktion på “>8 sep: Underbar spinning + lite löpning

 • 9 september, 2008 kl. 04:53
  Permalänk

  >that´s the way to go girrrrl!!!

  Svar
 • 9 september, 2008 kl. 07:18
  Permalänk

  >Vilken bra medicin, jag kan nästan känna lugnet infinna sig! Lovar att kopiera upplägget så fort jag kan peta in något kravlöst. Hänger du med på pumpen imorgon bitti?

  Svar
 • 9 september, 2008 kl. 16:27
  Permalänk

  >magda: :D

  mia: Yes jag hänger på! =) Ska bli kul!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *