>Driv i benen

Andra spinningen för veckan, och tillbaka till vårens favoritpass. Ikväll var det Hötorget igen, och Andreas Tour de France spinning, 75 minuters svett och hejarop!

Jag tog över cykeln efter Puma som kört Pias pass precis innan, och cykeln var uppvärmd och redo för mer åka. Bredvid mig satt spinninggrannen igen, samt lite andra som jag kände igen. Detta pass körs verkligen som ett team-pass, det hejas och ropas och är värsta grymma känslan. Men det slog ändå inte måndagens spinningupplevelse, som var speciell på sitt vis.

Det tog ett litet tag av den långa uppvärmningen innan jag hittat mitt fokus, och kunde trapa på med bra driv. Sen var det blandat med snabba, korta intervaller i början och sen längre intervaller på flacken, och sist avslutades det med 2 längre backar. Det var bara att trampa på!

Skillnaden fån i våras och nu, förutom mina fina benmuskler då, är att jag funderar mer på cykling vs spinning. Jag kommer på mig själv att jag inte riktigt “går” på grejen med flackt eller backe på spinning, när jag vet hur det funkar i verkligheten på cykel. Och det är cyklingen som kroppen är inställd på, som sitter i muskelminnet, och min kropp saknar min riktiga cykel. Sitter inte lika bra på en spinningcykel. Spinning och cykling är inte riktigt samma sak, det är bara att inse! Men spinning är ett bra komplement, och kan vara riktigt kul och bra!

Beror väldigt mkt på instruktör, musik, samt andra deltagare och då känslan på passen! Och idag stämde allt!

>10 sep (forts): Tour de France spinning

En reaktion på “>10 sep (forts): Tour de France spinning

  • 11 september, 2008 kl. 09:02
    Permalänk

    >Vad skönt att du fick balansera morgonens misär med kvällens perfekta pass!

    Heja dig!

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *