>Som natt och dag

Jag bestämde mig för att ge pumpen en ny chans imorse, men gjorde det säkra valet att gå till Fridhemsplam istället. Där har jag ju gått förut och vet att instruktörerna brukar vara bra.
Det var segare att gå upp imorse, ingen att möta på gymmet, och det kändes lite, lite konstigt i halsen. Jag hoppas verkligen att jag inte behöver bli sjuk nu.

Sömnig tog jag mig upp och iväg till gymmet. Fick en plats långt fram och kände igen instruktören, detta skulle nog bli bra. Hon berättade att det var nytt program på G, men att hon inte hade hunnit lära sig alla låtar, men att iaf de första 6 muskelgrupperna skulle köras med nya koreografin. Att mixa tycker jag är helt ok, förstår att de inte kanske hinner lära sig allt på en gång, men så länge som att de gör rätt på det som de väljer att köra, ja det är ju huvudsaken.

Så vi satte igång. Och vilken skillnad det var från igår, kändes som en helt annan värld! Denna instruktören hade koll på programmet, berättade _innan_ – inte mitt i – rörelsen vilken takt och vad vi skulle köra. Det kändes tryggt och bra, strukturerat! Och jag fick en helt annan känsla för det nya programmet. Pump är ju väldigt förutsägbart egentligen, man vet vad det är som ska komma, och ungefär i vilken ordning. Så då igår, när allt bara blandades runt, då blev jag helt knäpp. Idag var det ordning och reda, och riktigt roligt!

Sista låtarna körde vi de gamla, och jag fick min älskade axellåt. =) Körde på och kände mig stark!

Ändrade lite på vikterna från igår:

Här är mina vikter, per sida (för v.37):
Uppv: 5
Ben: 7,5
Br: 8,5
Ry: 7,5
Tr: 6 (-1,5)
Bi: 5
Utf: 5
Axl: 5, 4 hantlar

>11 sep: Ny chans till pump nr.67

2 reaktion på “>11 sep: Ny chans till pump nr.67

 • 12 september, 2008 kl. 04:34
  Permalänk

  >Jag tycker det ska bli jätteskönt att slippa den där axellåten, jag hatar den! :) Fast iofs så hatar jag alla axellåtar, jag är ju så mycket svagare i axlarna :)

  Svar
 • 12 september, 2008 kl. 07:15
  Permalänk

  >Åh – du är så himla stark! Jag måste peta in fler BP-pass och börja lassa på. Oktober kommer bli min pumpmånad!

  Jag hakar på till Fridhemsplan nån morgon! Hojta till.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *