>Rolig början på veckan, inte lika roligt slut

Veckan började rätt bra tycker jag, det blev en jakt på motivation och lust, och jag tränade en massa kul saker! Bra spinning på hötorget blev det 2 olika dagar, och sen lite kravlös löpning! Bodypump fick jag in två mornar. Så så långt allt bra. Men sen vaknade jag då torsdag morgon och kände lite i halsen, blev lite värre på fredagen och i lördags var jag helt förkyld.

Så helgen har gått åt till att vila, och sova. Sova och äta frukt är väl det bästa för att bota förkylning? Det tror jag iaf, sov halva söndagen, skönt! Känner ingen press eller stress att jag varit lite krasslig, just nu är det ju lugn period anyways.

Men nu känner jag mig hyfsat bättre, snart blir det nog träning igen!

Sammanfattningen av träningsveckan (v.37):
* Löpning 3 ggr
* BodyPump 2 ggr
* Spinning 2 ggr
Träning 4 dgr, totalt 387 min, 19,0 km löpning

>Sammanfattning av veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *