>Att lugnt återvända till träningen

Idag kände jag mig frisk nog att komma igång med träningen igen, efter ett uppehåll nu på 5 dagar. Förkylningen höll i sig över helgen och blev bättre varje dag, förutom att det sen satte sig i halsen så jag hade whiskyröst i några dar. Men nu var det nog med vila, jag blir så otroligt rastlös!

Jag hade bokat en massa klasser i förväg när jag insåg att jag höll på att bli bannad (igen!) från SATS bokningen, och dagens spinning var en av de klasser jag lyckats boka, och behålla bokningen över tiden man är bannad (bra tips va?). Så jag tog mig till Hötorget precis i tid för Andreas Tour de France spinning.

Upplägget och etappen såg nästan ut som en kopia av förra veckans pass. Det var lång uppvärmning, sen massa korta, snabba intervaller, med kort vila emellan. Jag körde på som vanligt men kom på mig själv att det kändes lite annorlunda i halsen när jag tog i, så jag fick hindra mig själv lite från att köra på max. Sen följde lite längre intervaller och till slut 2 långa backar på 9 resp 7 min styck. Jag kunde ändå köra på hyfsat, men fick ibland hosta till lite. Är inte täppt, inte ont i halsen, men har bara lite slem i halsen ibland. Och sån hosta kan man dras med länge efter en förkylning, inget farligt.

Men jag känner mig bra! Och nu känner jag mig lugn med. =) Träningslugnet har infunnit sig!

>17 sep: Spinning med farthållare

En reaktion på “>17 sep: Spinning med farthållare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *