>Livet är inte rättvist

Äntligen helg och tid för att göra det man känner för. Veckan har inte fått så många träningstimmar, dels för förkylningen som satt kvar, sen att hostan inte släppt helt, samt lite annat jobbigt på det privata planet, som gjort att jag inte riktigt haft lust för något.

Fick reda på att en god vän och triathlet hastigt gått bort i veckan. Döden är skrämmande, och när det sker någon som är så ung, frisk och underbar och fin person, ja det är inte mycket man förstår just då. Jag kommer minnas honom som den fina person han var, och det är i våra minnen han kommer att leva vidare.

Sorgen ligger kvar, men livet måste gå vidare. Men man blir påmind om hur skört livet är och att man inte kan ta något för givet. Livet är här och nu, inte “sen när jag…” Men klart, vissa saker känns ju inte alls lika viktiga att ens tänka på, när något så tragiskt sker.

Jag tog mig iaf ut för lite träning på lördagen. Kände att jag behövde lite rörelse för att få balans i tillvaron. Det fick bli en skön morgonpromenad på förmiddagen, runt kungsholmen. Det var längesen sist, och det var skönt att bara promenera och låta tankarna flyga fritt. Solen sken och det kändes nästan som vår igen.

Sen på eftermiddagen blev det pump på fridhemsplan. Karin som jag skulle möta upp med senare hade föreslagit löpning, men jag kände inte att halsen/hostan var redo för detta. Jag skulle ju egentligen sprungit ett 10km lopp vid lunchtid (Stockholmsmilen), men ställde in, kände inte för att maxa, och jag vet hur jag är på tävlingar, svårt att hålla igen och inte ge allt.

Men pump tycker jag är kul, och det kände jag för! Det blev nya passet men med bröst och axel-låten från gamla. Min älskade axellåt. Det kändes lite under vissa låtar att jag tappar när jag inte går så ofta, men på axel kunde jag ändå köra på till max!

Jag ska försöka gå lite mer regelbundet på pumpen nu, och all den andra träningen med för den delen. Får bara hoppas att hostan försvinner nu, så att jag kan träna på och må bra.

På kvällen blev det en trevlig snack/middag/filmkväll med Karin. Alltid lika trevligt =)

>20 sep: Morgonpromenad och pump

En reaktion på “>20 sep: Morgonpromenad och pump

  • 22 september, 2008 kl. 06:55
    Permalänk

    >Ja, fy. Livet är inte rättvist! Hemskt! Stor kram till dig och tack för en härlig energiboost-kväll :-)

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *