>Mitt lyckopiller

Ingen träning alls igår, hade ingen lust att göra något annat än ligga i soffan hela dagen och kolla på film och serier. Men idag var jag mer laddad för träning. Men jag fick stressa lite från jobbet för att hinna i tid, men jag fick en biljett till Pias pass på Hötorget kl.18. Sprang in och bytte om och mötte precis alla som gick från salen, var precis i tid, stress stress!

Men så kom jag in i salen, och med ens kände jag mig “hemma”. Hemma bland träningsvänner och bekanta, vissa som jag känner med namn och andra jag bara känner igen. Och så Pia såklart. Jag blev ännu mer taggad och laddad att nu skulle det bli 55 min grym träning. Jag kom precis in när vi började och hann inte höra riktigt hur passet var upplagt, men det skulle jag få reda på under tiden.

Fick också en liten ego-boost, då Pia berättat om klassens alla deltagare, och hur vi skiljde oss åt men att vi alla kunde träna ihop, att det fanns både nybörjare, cyklister som kört VR under 8h, någon som gjort en Ironman, och folk som gör klassikern. Någon frågade då nyfiket vem det var som gjort Ironman. Och då räckte jag upp handen, och fick en snäll spontanapplåd =) Kul, jag vet inte om så många gissat att det var just jag ;) Ser ju inte riktigt ut som en triathlet, än. Men jag jobbar på det!

Så sen var det bara att köra iaf, jag hade plats längst fram och hade Andreas som kör onsdagsklasserna på ena sidan och en annan grym cykeltjej på andra sidan. Vi höll igång och klassen hade sån grym energi hela klassen. Det var ett bra upplägg på klassen med, lång uppvärmning och sen långa backar och långt på flacken där vi hjälptes åt och “drog”, alltså körde intervaller 30sek här och var. Jag körde på och tog i till max idag, och det kändes helt okej. Jag behöver inte oroa mig för min hosta längre, den försvann!

Så grymt bra klass, och grym känsla och efteråt så infann sig harmonin i min kropp. Jag mår så otroligt bra efter de här klasserna. Vänskapen, gemenskapen, öppenheten, och det otroliga fokus som finns på Pias klasser, är oslagbart!

>22 sep: Otroligt fokuserad spinning

4 reaktion på “>22 sep: Otroligt fokuserad spinning

 • 22 september, 2008 kl. 19:19
  Permalänk

  >Vad härligt! Den där Pia låter som en fantastisk instruktör.

  Svar
 • 23 september, 2008 kl. 08:59
  Permalänk

  >Låter som ett toppenpass. Kul att du fick visa dig som Ironman – det är så grymt coolt!

  Heja dig!

  Svar
 • 24 september, 2008 kl. 19:48
  Permalänk

  >Pia,Pia,Pia. Den där Pia är ju omskriven i varje träningsblogg från Stockholm. Hon måste vara hur grym som helst, jag vill också cykla för henne ju! :) Kul med ett så lyckat pass!

  Svar
 • 25 september, 2008 kl. 20:41
  Permalänk

  >petra: Ja hon är verkligen super!

  mia: Ja det var lite kul! Kul att folk uppskattar prestationen =) Jag tycker bara det är skoj att kunna säga “jag ville, och jag kunde!” och om fler vågar göra vad de brinner för pga det är jag glad =)

  river: Jaaa, du får ju ta dig hit snart och testa ett Pia-pass, eller två på raken!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *