>Tvingade mig upp

Imorse vaknade jag och gick upp (eller klättrade ner från sängen) när klockan ringde! Fantastiskt!

Det var väl tack vare diskussionen sent igår med Puma, om hur svårt det är att ta sig upp på morgonen. Puma sa att jag skulle bestämma mig. Jag funderade ju och sa, att jag kunde ju ha mobilen nere i rummet (sover i loftsäng) och då måste jag ju gå ner och stänga av, men då får jag lite ångest för då kan jag ju inte snooza. “Men du SKA ju inte snooza, sa Puma, det är grejen!“..Ahh…HA!

Så sagt o gjort, jag gick emot mina ångestdemoner och lade mobilen nere i rummet när jag gick och la mig. Sov lite oroligt, för jag visste att klockan skulle ringa och jag sen var tvungen att kasta mig ner för att stänga av den. Jag vaknar nämligen av minsta lilla pling, och sen när ljudet eskalerar, ja usch, det gillar inte jag, inte så tidigt på morgonen!

Men jag somnade iaf till slut, och var faktiskt halvvaken av oro på morgonen när jag bara väntade på att klockan skulle ringa. Tur att jag fick gå ner och vaknade på vägen ner till mobilen. Jag hade nog lätt kunnat förhandla med mig själv om bara 5 min snooze, och sen 5 till…..osv.

Kom iväg till gymmet itid, och som en ödets nyck, så var ju passet då såklart fullbokat. Jag som alltid bokar det passet och bränner en “missad avbokning” för att jag försover mig. Nu när jag äntligen tagit mig dit fick jag stå på reservlistan, men som tur var försov ju fler personer sig och jag fick en plats till slut!

Så det var alltså Pump på fridhemsplan imorse som var grejen. Jag var lite nyvaken i början och seg, men det är så fantastiskt med pump, är att när du än kör det så vaknar man till, glömmer bort tid och rum och glömmer att det faktiskt är tidigt på morgonen och att man inte käkat någon frukost (förutom en proteindrink) än. Tänk vad mycket energi man kan ha ändå!

Det var nya passet såklart, men jag hade tur nu igen, för det var den gamla favvolåten på axlar! =) Tjat, tjat om axellåten, men jag gillar den! Men sen gillar jag ju de flesta andra låtarna/muskelgrupperna med. E-type och rygglåten gör mig glad med. Den är tuff, men jag blir glad!

Här är mina vikter, per sida (för v.39):
Uppv: 5
Ben: 7,5
Br: 8,5
Ry: 8,5 (+1)
Tr: 6
Bi: 5/6
Utf: 5
Axl: 5, 4 hantlar

>23 sep: Morgonpump

3 reaktion på “>23 sep: Morgonpump

 • 23 september, 2008 kl. 11:21
  Permalänk

  >Duktigt! Nu är det bara att göra så varje morgon. :)

  Svar
 • 24 september, 2008 kl. 10:04
  Permalänk

  >Jag är impnerad! Först och främst att du tog dig upp (ner), sen… värsta starkaste bruden! JAg har lite att träna ikapp ser jag!

  IronWoman. Jag kan inte sluta säga det. Du är cool.

  Svar
 • 25 september, 2008 kl. 20:36
  Permalänk

  >puma: mmm, undrar hur lång tid det tar innan det är en vana?

  mia: det är nog något magiskt med morgontimmarna, man är stark och pigg om man lyckas ta sig upp! =)

  hehe…tss…;) tack =)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *