>Fram och tillbaka runt holmen

Igår kväll skulle jag möta upp med Puma för träning. Och för att maximera dygnets alla timmar och sånt, så skulle Puma sova över så vi kunde träna lite imorse med. Samt öva på att vinna kampen mot snoozen på morgonen. Och umgås och ha kul såklart!

Puma hade råkat ta med sig fel skor så efter ett inköp av nya träffades vi sen och handlade kvällsmat och fick undvika att bli nersprungna i mataffären. Men vi kom därifrån rätt smärtfritt, bara bra och god mat med hem!

Sen var det dags att ta en snabb löptur innan Idol började. Det blev min morgonpromenadsrunda, runt halva kungsholmen ungefär. Alltså ner vid trapporna, längs med kungsholmsstrand till stadshuset och sen tillbaka till rålis och sen hem igen. Det var rätt trafikerat på dessa populära löparstråk nu på kvällen. Vi sprang på och det kändes himla skönt och bra! Vi sprang och jag försökte leka farthållare och min garmin visade rätt okej tider, och jag peppade Puma och vi sprang på och visste att rundan inte var så lång, så det var bara att köra på. Fram till rålis höll vi bra fart, och speciellt känslan var bäst! Väl i rålis tog vi det lugnare och joggade hemåt. Väl hemma när vi sen kollade på Garmin så var inte tiderna så bra som vi trott (som den visat flera ggr), men jag ville ändå behålla känslan av hur lätt, snabbt och bra det kändes!

Kom hem i tid för dusch, Idol och sen en fräsch räksallad och sen god fruktsallad med vaniljkesella till efterrätt! Såg tyvärr inte så mkt av Idol eftersom köksfixet tog tid, men sen bestämde vi att se en film istället. Lät mig övertalas att se äventyrsfilmen Into the Wild, men vi kollade på halva sen hade Puma somnat. Så trött blir man av att gå upp när klockan står på 5-nånting!


God kvällsmat

Så dags att sova och klockan ställdes på 5:50. Sen var det morgon och fighten mot snoozen började. Vi övertalade väl varann att lite till kan man nog vila, blunda. Men sen gick vi upp tillslut. Hur skulle det se ut annars? Två som nyss vart så stolta över att man VISST är morgonpigg om man bara vill, och sen snoozar? Nehe då, nu skulle det tränas!

Men ingen pump som jag föreslagit igårkväll, det kände jag (eller mina ben) inte alls för. Så nu var mitt bud en morgonpromenad, och det blev det! Vi tog samma runda som knappa halvdygnet innan, fast åt andra hållet. Nu var det mindre trängsel, mer dimma och faktiskt ljust ute! Och väldigt “crisp air”. Nice!

Hann både med morgonpromenad, diska, duscha, fixa fin frulle, käka, umgås, snacka, fixa kläder/smink allt ja, och detta på en morgon som man annars bara….sover bort? Tack Puma för besöket, du var en riktigt bra gäst-sambo! Någon att träna med, umgås, snacka, slappa. Nice!

>23 -24 sep: Träningsläger á la vardag mitt i veckan

3 reaktion på “>23 -24 sep: Träningsläger á la vardag mitt i veckan

 • 24 september, 2008 kl. 20:19
  Permalänk

  >tack själv! var skitskoj! kändes som helg!!

  Svar
 • 24 september, 2008 kl. 22:20
  Permalänk

  >Vill du hjälpa till att göra en god gärning? Kolla in min blogg. Du är utmanad.

  Mvh/River

  Svar
 • 25 september, 2008 kl. 20:29
  Permalänk

  >puma: helg mitt i veckan! Fler gånger!

  river: Jag antog utmaningen ;) Med råge!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *