>Så antog vi utmaningen, på vårt vis

Det gick väldigt fort, men nu har jag ännu en kul träningsutmaning planerad, med Puma! Det var River som utmanade på sin blogg att vi skulle skriva om Rosa Bandets 24H spinning den 25-26 okt, där de samlar in pengar till Cancerfonden, för att stödja kampen mot bröstcancer. Jag läste lite snabbt hans inlägg och hade hört talas om denna spinning, som lät väldigt kul, men jag kom liksom aldrig på tanken att vi skulle kunna göra den, den är ju i Göteborg.

Men så kom jag till jobbet imorse och hade sms och samtal missade från Puma, med “Jag har kommit på en sjukt bra idé, ring mig!” som pockade på min uppmärksamhet. Ringde upp direkt och fick höra idén och sa ju ja direkt. Klart jag är på för en utmaning! Så jag och Puma ska alltså “köpa” en cykel där, och cykla de där 24 timmarna delat mellan oss. Mitt kontra-förslag att vi skulle ha en cykel var, röstades ner =)
Men det är så självklart att om vi ska göra en utmaning, ska vi göra det ordentligt, så att vara 2 på 24H passar bra!

Jag är lyckligt lottad! Det är så skönt att ha en träningskompis som verkligen också brinner för dessa utmaningar! Puma vet att jag är på, och jag kan räkna med henne när jag kommer på någon ny galen idé senare (måste öva på träningskreativiteten)!

River utmanade oss att berätta och skriva om 24H-spinningen, vi tolkade utmaningen som en träningsutmaning, såklart!

Det ska bli jättekul att vara med på detta event! Träna massor, och göra en god gärning och samla in pengar samtidigt! Såg dessutom på Funbeat.se‘s forum om 24H spinningen, att flera andra som jag känner (träningsgalningar är vi allihopa!) kommer att vara där! Så det blir träning, bad i bubbelpool, mingel och ett försök att hålla sig vaken i ett helt dygn. Ska bli spännande!

EDIT: Det är ju 25H spinning fick ja just reda på! Sommartiden slutar så vi får ju kl.02-03 dubbelt upp =)

>Rosa Bandets 24H spinning

10 reaktion på “>Rosa Bandets 24H spinning

 • 25 september, 2008 kl. 20:04
  Permalänk

  >Jag gillar er version av min utmaning! Vi ses där! Vet inte vilka tider jag ska cykla, men vi lär ju ses eftersom ni ska vara där dygnet runt ;)

  Svar
 • 25 september, 2008 kl. 20:31
  Permalänk

  >river: Yes du lär hitta oss! Ska bli kul att ses!

  Svar
 • 25 september, 2008 kl. 22:30
  Permalänk

  >Såna grymma tjejer! Kul att ni kommer och kör med oss!

  Svar
 • 25 september, 2008 kl. 23:01
  Permalänk

  >det känns tryggt att veta att jag alltid kan räkna med en partner. synd bara att vi inte får köra ihop, men min bak vill inte vara med på 24 timmars nötande… :)

  Svar
 • 25 september, 2008 kl. 23:28
  Permalänk

  >Efter att ha läst i din och Pumas blogg, anar jag att ert största bekymmer kommer att vara att ni båda vill ha den där extra timmen på cykeln. Härlig spinning önskar jag er / Johan

  Svar
 • 26 september, 2008 kl. 06:42
  Permalänk

  >Det är ju på “mitt” gym!!!
  Mitt i stan.
  Vi ses väl då??
  Kram

  Svar
 • 26 september, 2008 kl. 09:18
  Permalänk

  >VEM är gaaaalen, moahahaha ;-)
  Ska bli skitkul att träffa dig igen! OCH Puma!

  Svar
 • 29 september, 2008 kl. 07:22
  Permalänk

  >kul! Hoppas få se dig på timme 2…..

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *