>Återhämtning

Resten av helgen spenderades hemma hos mamma, där jag bl.a lekte spa, gosade med katterna i soffan och tittade på dålig underhållning på teve. Lugnt och skönt. Vi fick rört på oss lite med, tog en skön promenad på dagen. På med träningskläder och ut i solen för att röra lite på benen igen efter gårdagens 3 mils terräng och ingen stretching på det. Jag vet inte varför det alltid blir så, jag stretchar aldrig efter tävlingar, det liksom bara glöms bort!

Promenerade i rask takt och fick upp värmen. Där solen sken och det var lä blev det snabbt varmt, men sen blåste det även lite kalla vindar. Vi promenerade runt i bostadsområdet och fick ihop en 50 min lång promenad, skönt!

Sen blev det mer vila i soffan, och läsning av lite bra litteratur, mina Runners World, och amerikanska Triathlete (som är tusen gånger bättre än RW), som jag knappt hinner läsa annars. Samt de gratistidningar man fick på LL-mässan. När man inte tränar kan man ju alltid läsa om träningen, inspireras och längta till nästa kick, jag menar träningspass =)

>28 sep: Skön promenad i solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *