>Lugn vecka med långrunda i skogen som helgnöje

Sammanfattningen av träningsveckan (v.39):
* Löpning 2 ggr
* BodyPump 1 gång
* Spinning 1 gång
* Snabb gång 2 ggr
Träning 5 dgr, totalt 452 min, 35 km löpning

>Sammanfattning av veckan

5 thoughts on “>Sammanfattning av veckan

 • 30 september, 2008 at 13:55
  Permalink

  >Shit, jag kollade på din lista med avklarade utmaningar… Wow! Vilket år du har haft. Finns ju inget kvar att klara av till nästa :)

  Reply
 • 30 september, 2008 at 20:34
  Permalink

  >askan: haha, tack! Jo jag fick ett händelserikt år på träningsfronten.Nu vet man hur det funkar iaf, till nästa säsong kan man ju alltid försöka bli snabbare/bättre, på nåt av grejerna. =) Eller hitta fler tävlingar, har du några förslag?

  Reply
 • 1 oktober, 2008 at 06:35
  Permalink

  >Ojoj, jag har massor av förslag :) Vad är du sugen på? Jag har kollat runt en del själv, tyvär ligger ju en massa kul runt augusti och jag är liute sugen på att köra Kalmar igen. Men jag vet inte.

  Du verkar ju gilla ultralopp så hade jag varit dig hade jag provat nåt ultralopp som inte går på flervarvsbana. Om du saknar Skåne finns ju GAX100 på Österlen, de har även en 50 miles-klass som kanske är mer realistiskt. Tyvärr går 50 miles och datumet lite när Kalmar. http://www.gax100.info.se/ Men i Sthlm händer ju en massa kul, Lidingöultran t ex.

  Sen alla triathlon… Kommer gå en IM i Danmark också.

  Reply
 • 1 oktober, 2008 at 06:36
  Permalink

  >Tyvärr går 50 miles på Österlen på natten, skulle det stått, men det var en liten krabat här som suddade lite…

  Reply
 • 1 oktober, 2008 at 12:57
  Permalink

  >Kanske dags att peta in 3 terrängmilar. Är jag tjatig?

  Förslag: 18:e eller 19:e oktober.
  Annars kan vi väl ta en mil i veckan? Skickar förslag till Puma också!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *