>Onödiga klantigheter

Har inte hänt mycket i träningsbloggen denna veckan, och alltså har jag legat lågt med träningen. Veckan började inte på det bästa viset, jag lyckades nämligen snava på en tidnings-back-plast-tråd som någon reklam/tidningsutdelare lämnat efter sig på gården, i måndags morse. Det gick blixtsnabbt och plötsligt rycktes benen undan och jag ramlade platt fall rakt framåt. Slog i knäet i asfalten och fick ett par trasiga jeans + uppskrapat knä som souvenir.

Lite arg blev jag för trasiga jeansen, men torkade bort smutsen i såret på knäet och trodde det var bra med det liksom, ett stort öppet sår, jo men det läker ju. Var ju på spinning sen på kvällen i måndags.

Men ju mer såret har läkt, desto mer har jag märkt att knäet liksom inte gillade smällen så mkt. Nu är det mer svullet och varmt, och det gör ont när jag springer till bussen. Så därför har jag ordinerat lite mer vila, vill inte paja något så att jag får mer problem senare.

Men lite promenad och sånt ska jag väl få till. Och jag får hoppas att det går över snart. Har ju vilat nu i hur många timmar som helst!

>Knä möter asfalt

2 reaktion på “>Knä möter asfalt

 • 1 oktober, 2008 kl. 19:43
  Permalänk

  >aj då. det var dumt!! hoppas det läker till sig!!

  Svar
 • 1 oktober, 2008 kl. 20:00
  Permalänk

  >Usch så snopet! Hoppas det blir bra snart, jag vill ju kunna läsa om dina träningsäventyr :D

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *