>Mer styrka

I eftermiddags kände jag tröttheten. Tröttheten som kommer när jag sovit runt 6 timmar per natt och vart uppe tidigt och tränat. Men, well, kroppen vänjer väl sig, och snart kan jag väl somna tidigare också så att jag ändå får min sömn. Så efter jobbet var jag lite i en dvala och kunde inte riktigt bestämma vilket gym jag skulle till. Att jag skulle köra styrketräning var iaf bestämt, skönt det, väskan var packad och med, så det var bara att bestämma gym.

Av lathet blev det Odenplan idag, åker ju förbi där från jobbet så det passade bra. Föredrog Odenplan före Fridhemsplan som är lite mer nergånget, och Stadshagen kändes lite onödigt långt bort nu när det inte var något speciellt pass jag skulle på heller. Så Odenplan, med eller utan utseendefixering, fick funka ikväll.

Jag körde uppvärmning på löpbandet, knappade in 2km och sprang sen från 9.0km/h upp till 11.5km/h. Ipoden vet jag inte om den fungerar (efter LL då den vägrade starta) så den var inte med, men som tur var hade gymmet helt ok musik på, så jag höll humöret uppe med musiken. Att springa på löpband är ju inte egentligen någon favorit, det märker jag mycket mer nu när jag sprungit ute hela sommaren. Höll på i knappa 12 min, och sen var det raka steg bort mot fria vikterna.

Idag var det dag nr. 2 på styrketräningsschemat, men med axlar då, för att det passar bättre här tycker jag. Körde alltså bröst, rygg och axlar.

Bröst – övningar: hantelpress, cable-cross
Rygg – latsdrag med hantel, latsdrag sittande stång (hiss)
Axlar – hantel press upp, hantel baksida axel


Och lite träningsvärk i magen idag, har man såna här under vadderingen kanske?

Det blev ett kul pass på 40 min. Efter uppvärmningen rann svetten sen hela tiden. Tog inte så långa pauser heller, utan var rätt effektiv! Sen var fredagskvällsträningen klar, och jag fick en partykänlsa med mig hem, efter all kul musik som spelas i fria-vikter-avdelningen på gymet, mycket mer dance än i andra delar av gymet, har ni märkt det? Är alla styrketränande kungar/drottningar på dansgolvet med? =)

>3 okt (forts): Kort löpning + styrketräning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *