>Favorit i repris

Jo, utmaningen hjälpte nog, det var _lite_ lättare att bestämma mig för att gå upp imorse. Snoozade lite, men var ändå ur sängen innan kl.06. Det var ruggigt och lite småkallt i lghten, så den varma sängen var lite trist att lämna.

Kom sen ut på min vanliga morgonpromenad. Det var rätt mörkt och kallt i början, men efter ett tag hade jag fått upp värmen. Det var skönt att gå och bara slippa tänka så mkt idag, igår tog jag ju alla beslut, och nu är det mest att hålla i och genomföra.


Mörkt i början

Gryningen var väldigt vacker med, det blev snabbt ljusare och när jag gick längs med norrmälarstrand slogs jag av hur otroligt fint stockholm kan vara. Vattnet var helt stilla och spegelblankt och lövens färger på träden på andra sidan vattnet lyste. Lite dimma över vattnet var det också. Mysigt!


Sån här fin utsikt kan man ha, om man kommer ut!

Jag försökte förlänga rundan lite idag, genom att gå längre bort förbi rålis innan jag gick hemåt. Men när jag kom hem såg jag att denna förlängning bara gett 2 extra minuter (blev totalt 56 min). Eller så gick jag lite snabbare idag? Skönt var det iallafall!

>3 okt: Morgonpromenad (Streak: 2/30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *