>Har tid att både träna och vila

Då jag gick min morgonpromenad så pass sent på förmiddagen, så raserades mina planer om att träna på gymmet mitt på dagen idag. Men! Jag sökte runt lite bland passen som fanns och hittade BodyPump på Odenplan kl.17. Rätt sent för att vara ett pass på en lördag (de flesta ligger runt kl.12, 14 eller 16), men tur för mig, som ville träna!

Kom dit och fann till min förtjusning att “Lina” i schemat, verkligen var Lina, hon den bra instruktören som kör på Zenit. Hon vickade för någon annan, men det var ju bra! Hon är riktigt grym, ger bra instruktioner, peppar som tusan och ger bra tips under tiden. Så nu var det bara att köra!

Jag höjde lite på ben idag, för nu har jag ingen anledning längre att fega där, behöver inte spara benen till något speciellt. Men bara den lilla höjningen, höjde också pulsen och jobbigheten och hela passet kändes tufft, men kul! Jag höjde lite på biceps också, där man kör en extra övning som liknar rodden, fast man ror inte utan curlar med armarna istället. Lina sa att man kunde höja, och tipset var att lägga på 50%, så det gjorde jag då. Fast sen när man då skulle köra några sista vanliga curls efter med den där tunga vikten på var det skittungt!


Triceps får också sig en omgång med kickbacks på slutet!

Svetten rann, och jag tog verkligen ut mig idag. Skönt!

Här är mina vikter, per sida (för v.40):
Uppv: 5
Ben: 8,5 (+1)
Br: 8,5
Ry: 8,5
Tr: 6
Bi: 5/7.5 (+1.5)
Utf: 5
Axl: 5, 4 hantlar

>4 okt (forts): Lördagspump

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *