>Lite frisk luft funkar alltid

Helg och lite extra sovmorgon, men morning-workout-streak utmaningen fortsätter. Jag vaknade med huvudvärk och lite seg, men värktabletter och en massa vatten fick råda bot på det och snabbt slängde jag på träningskläderna.


All in black

Det fick bli morgonpromenad idag igen, men nu ca 3 timmar senare än på vardagarna. Solen sken och det var betydligt varmare än igårmorse vid kl.06. Raskt gick jag och jag fick upp värmen och huvudvärken försvann. Det var lite mindre löp/MP-nördar ute imorse, men desto fler barnvagnar och “vanliga” folk som gick lördagspromenad.


Soligt, men inte en löpare i sikte

Gick vanliga rundan, men borta vid rålis gick jag ett extra varv i parken innan jag gick bort mot Fridhemsplan. Svängde förbi apotek och affär för småärenden på vägen hem. Hem för lite frukost, och nu har jag fixat ännu en morgonträning!

>4 okt: Morgonpromenad (Streak: 3/30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *