>En liten försmak av höst/vintern

Sovmorgon idag, är ju söndag! Sov ända till kl.09 och tog mig sen ut i halv-stormen. Det regnade lite och båste en del men det funkar ju det med. Kepsen borde kanske bytts mot en mössa, frös lite om öronen.

Gick vanliga rundan, utan att tänka så mkt, bara lät tankarna flyga iväg och promenerade på. Höll på att blåsa bort när jag passerade Stadshuset och kom över på södra sidan kungsholmen. Kom bort till rålis och hade bestämt att förlänga rundan lite idag.

Gick bort förbi rålis och mot rondellen, och sen bort mot stadshagen. Förbi SATS och sen tillbaka via karlbergskanalen. Fick på så sätt ihop 69 min. Ja har man tid över på söndagen så varför inte gå mer? Man bränner ju rätt lite per timme i promenad i jämförelse med mer högintensiv träning, så så får man hålla på lite längre istället.

Skönt att komma ut idag igen. Snart har jag etablerat min vana! Inga fler som vill hänga på och bli morgonpigga och starta dagen på bästa sättet?

>5 okt: Blåsig morgonpromenad (Streak: 4/30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *