>Ut och spring i mörkret

Imorse fick jag sällskap på min morgonträning, och nu blev det lite högre intensitet än morgonpromenad. Jag skulle springa med MarathonMia så det blev till att verkligen gå upp i tid och ut så att jag hann bort till stadshuset – där vi skulle mötas – i tid.

Det var seeeegt att gå upp imorse, men utmaningen hjälper mig att komma upp! Och tanken att det _kommer_ att bli lättare och lättare. Hoppas jag!

Det var svårt att veta hur mkt kläder man behöver nu för löpning. Det blev 3/4-byxor, craft underställ-tröja, craft jacka, och tunn mössa och vantar. Frös lite om benen när jag kom ut, men sen var det bara att börja springa för att få upp värmen.

Jag fick springa på en del för att inte bli för sen bort till stadshuset, men jag kom dit bara några minuter efter avtalad tid och mötte upp Mia. Sen blev det en lugn snacke-tempo-jogg längs med norrmälarstrand bort till rålis, förbi rålis bort till kristineberg och via stadshagen tillbaka. Det var jätteskönt att springa igen, och jag glömde nästan bort att vi tränade, så mkt som vi snackade. Det var trevligt, och välbehövligt!

Kom sen tillbaka till kungsholmsstrand och sprang med Mia bort till St-Eriksbron innan jag vände tillbaka. Det blev en skön och lagom lugn morgonjogg! Tack för sällskapet Mia!

Totalt: 7,6 km
Tid: 46:33
Tempo: 6:08
Puls: 148 (max: 180)

>6 okt: Skön morgonjogg (Streak: 5/30)

5 reaktion på “>6 okt: Skön morgonjogg (Streak: 5/30)

 • 6 oktober, 2008 kl. 06:46
  Permalänk

  >Tror jag mötte dig imorse mellan Barnhusbron och Kungsbron. Var lite mörkt och jag är skumögd. Klämde fram ett godmorgon iaf :-)

  Svar
 • 6 oktober, 2008 kl. 06:58
  Permalänk

  >ellinor: Ahaaa, var det DU! Jag blev så paff och glad att någon hälsade! Svarade gomorron men vet inte om du hörde! Men glad blev jag iaf! Du kanske vill springa ihop någon morgon? Nu när jag ändå är uppe varenda morgon =)

  Svar
 • 6 oktober, 2008 kl. 10:40
  Permalänk

  >Jättegärna! Kontakta mig på Funbeat.

  Svar
 • 6 oktober, 2008 kl. 11:34
  Permalänk

  >Tack själv. Det skulle kunna bli en skön vana – att kuta på morgonen!

  Svar
 • 7 oktober, 2008 kl. 10:11
  Permalänk

  >Shit, vad bra att kunna hålla 6,08 på morgonen!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *