>Upp och ut

Sista dagen innan helg, och sista dagen i veckan det blir upp innan kl.06 för träning. På helgen kan man ju ta morgonträningen _lite_ senare!

Men nu är det lättare att ta sig upp, särskilt nu när jag är så trött på kvällarna så att kl.22 känns sent! haha =)

Inte mycket nytt på morgonpromenadsfronten. Gick upp och på med kläder och ut i mörkret. Skippade proteindrinken idag för att testa utan, och spenderade första halvan av promenaden att tänka på hur jäkla hungrig jag var. Får se hur jag gör med det där. Har svårt att förstå hur 100kal protein kan påverka fettförbränningen negativt egentligen. Det hade vart en sak om jag ätit kolhydrater, men nu är det ju bara protein.


Mörkt men fint och lugnt

Blev vanliga rundan, lite mer folktomt idag. Tiden gick hyfsat fort och jag gick i min lilla dvala. Fick ihop 54 min snabb gång.

>10 okt: Morgonpromenad (Streak: 9/30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *