>Kroppen lite ur balans

Efter min känning i ländryggen i onsdags morse på pumpen, har stelheten sedan gått “hela kroppen runt”. I torsdags drog det som tusan i rumpan, och idag hade det vandrat upp till bröstryggen och nacken. Jag har försökte stretcha efter varje träningspass, men sen nästa gång är jag lika stel igen.

Jag ringde en ny massör idag, en som jag blivit rekommenderad till via triathlonklubben. Hon är säkert jättebra, men det som är synd när de är så bra är ju att väntetiden att få komma dit är ju lång! Men i slutet av månaden ska jag dit. Har även fixat tid hos naprapat O, som man nästan drar sig lite för att gå till, när man vet hur jäkla ont det kommer att göra! Men det måste ju fixas, det här med min rygg. Så nästa vecka ska jag dit.

Men jag kände också att jag behövde massage och hjälp NU. Så jag ringde och fick tid hos Thaimassagen, som jag var hos en gång förut, och de har drop-in. Så ikväll var jag där och de blev förvånade igen hur stel en människa egentligen kan vara.

De är hårdhänta och masserar djupt utan nåd och det är ju bra, men nu är jag lite mörbultad! Ska se till att gå lite mer regelbundet till naprapat och massör i fortsättningen, så snart jag får komma dit.

>Massage för stela muskler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *