>Skön aktiv vila

I eftermiddags träffade jag mamma för att umgås lite, och istället för att gå en promenad, så bestämde vi oss för att gå till eriksdalsbadet och leka spa lite. Att bubbelpoola i varmt vatten kanske är bra för en halvstel rygg?

Det var rätt fullt med folk på badet en lördag, men vi lyckades simma en del i 50m bassängen, och sen också få plats som packade sillar i bubbelpoolen. Vi simmade lite i knappa halvtimmen, mest för att få rört på oss lite, och jag ville crawla lite och röra på min rygg. Blandade lite crawl, bröst och ryggsim.

Sen blev det bubbelpoola och sen dusch och bastu efteråt. Skönt! Det är rätt nice att bara ta det lugnt och leka spa ibland. Att umgås på ett aktivt vis, istället för bara fika eller shopping på stan.

>11 okt (forts): Bad och spa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *