>Det är ju nästan varmt ute!

Efter massagen igår var jag sen så otroligt trött. La mig tidigt (för att vara en fredagkväll) och sov sen ända till kl.09 imorse. Sova är efter träning det bästa som finns! ahhh!

Kom ut på min morgonpromenad, promenera kan jag ju alltid göra, även om jag är stel. Men ryggen känns väl lite bättre idag iaf, inte lika stel, men mer öm bara efter massagen.

Gick vanliga rundan idag, och märkte att det är mycket varmare kl.09 än vad det är kl.06. Blev rätt varm i min outfit och fick ta av en tröja på vägen. Fick iaf upp värmen lätt idag!
Men att jag inte lär mig, har för mig att jag hade samma problem förra helgen. Men inte lätt att komma ihåg allt innan man går ut! Jag bara slängde på samma typ av kläder som innan i veckan!

Tog en sväng via Fridhemsplan på vägen hem och gjorde lite småärenden. Skönt att komma upp på helgen med och sen ha hela dagen till annat (än bara sömn)! Fick ihop 55 min snabb gång. Sen väntade god frukost och dagens tidning hemma. Skönt med helg!

Har nu kommit 1/3 av min morning-workout-streak utmaning! Bara att fortsätta med en bra vana nu! 20 dagar till och jag får min belöning, vad det är har jag dock inte funderat ut än…

>11 okt: Morgonpromenad (Streak: 10/30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *