>Måndag morgon

Svårt att komma ur sängen idag, snoozade i en halvtimma men fick sen ta mig upp. Ändå rätt skönt att inte ha något “val”, jag har ju utmanat mig själv att träna varje morgon nu så då får jag göra det!

Blev morgonpromenad, gick vanliga rundan. Inte så mkt nytt att berätta där. Visar fin bild på höstfärgerna i rålis istället! Blev 52 min snabb gång.


Pigg och glad när jag väl kom upp


Rålis

>13 okt: Morgonpromenad (Streak: 12/30)

En reaktion på “>13 okt: Morgonpromenad (Streak: 12/30)

  • 14 oktober, 2008 kl. 09:09
    Permalänk

    >Visst är det härligt men samtidigt “besvärligt” när man har gett sig själv en utmaning :) Min är att komma upp i minst 70 000 steg på en vecka. Dock förändrar jag själva utmaningen varje vecka. Denna veckan innebär det att jag ska gå just morgonpromenader, åtminstone 3 morgnar :) Lycka till med din utmaning :)

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *