>Samma runda, men med trevligt sälle

Efter en trevlig kväll igår med laxmiddag, hötorgshandel och promenad hem -men tyvärr ingen träning, då jag kom ca minuten sent till min biljett till Pias pass – sov sen Puma över på min soffa. När klockan ringde imorse var jag lite schysst och vi snoozade en liten stund innan vi gick upp för att gå ut på morgonpromenad.

Det var mörkt och mysigt ute, och trevligt med sällskap. Snackade lite men gick även bara i tysthet och promenerade på, och försökte vakna. Det blev ljusare och ljusare och vi föredrog nog mörkret faktiskt. Men väl hemma hade vi fått ihop en promenad på 53 min och dagen hade börjat ypperligt bra! =)

>14 okt: Morgonpromenad med sällskap (Streak: 13/30)

2 reaktion på “>14 okt: Morgonpromenad med sällskap (Streak: 13/30)

 • 14 oktober, 2008 kl. 13:24
  Permalänk

  >Det verkar så mysigt att ha någon att promenera med på morgonen :)

  Svar
 • 14 oktober, 2008 kl. 20:53
  Permalänk

  >Vad mysigt med morgonpromenad med trevligt sällskap :-) Synd att du missade passet igår dock, surt när det bara handlar om någon minut…

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *