>Segt imorse

Igårkväll blev det massage igen, då jag snart inte står ut med ryggen längre. Jag blir snart galen. Den är spänd och det drar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska iaf till Naprapat O i eftermiddag, men igår gjorde det så ont så jag letade upp en massör jag kunde gå till.

Efter massagen mötte jag upp med några av de andra träningsbloggtjejerna för middag och bio. Trevligt! Men kom hem senare än vanligt och isäng då ja senare. Det kändes verkligen imorse! Snoozade otroligt länge och jag bara ville sova! Men kom upp efter ett tag, och gav mig ut för att gå en promenad.

Sen som jag var fick jag korta ner rundan lite. Gick bort till Stadshuset och tillbaka, fick ihop 41 min snabb gång.

Nu bara längtar jag till i eftermiddag då jag ska få hjälp med ryggen. Det kommer göra otroligt ont, men det hjälper ju, så kan inte dagen bara gå?

>15 okt: Morgonpromenad (Streak: 14/30)

2 reaktion på “>15 okt: Morgonpromenad (Streak: 14/30)

 • 16 oktober, 2008 kl. 12:44
  Permalänk

  >Stackare!! Hoppas att O gjort underverk och att du snart är av med smärtorna. Inte kul alls. Många kramar & "krya-på-dig"-tankar!!!

  Svar
 • 17 oktober, 2008 kl. 08:06
  Permalänk

  >Hoppas hoppas hoppas att det ger med sig efter naprapatbesöket.

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *