>Tufft mentalt men lugnt fysiskt

Jag vet inte vad jag ska skriva. Veckan som varit var inte jättekul. Ibland har man inte lust, inte ork, inte energi att göra nånting, men istället fylld med oro och nedstämdhet för något som strular. Krampen i ryggen kom tillbaka i måndags när jag var tillbaka på jobbet, och sen har jag kämpat med naprapatbesök, yoga och mest att stå ut och inse att det kommer att bli bättre. Och det har det ju också blivit. De senaste dagarna har ryggen känns mycket mer avslappnad och “normal” än i början av veckan. Så nu mår jag ju bättre, men det har varit en lång och snirklig väg dit. Att hålla fast vid rutiner, och allt, är svårt när man helt tappat orken.
Här följer dock en kort sammanfattning av vad som hänt i veckan:

Måndag
Morgonpromenad, vanliga rundan i mörkret. 54 min snabb gång.
Snabbåterknäckningsbesök hos Naprapat L på kvällen.

Tisdag
Sovmorgon (otroligt trött)
Yoga 60min på kvällen. Kändes bra och lyckades få till några bra knak på egen hand. Kändes som att det släppte en del i ryggen! Bra!

Onsdag
Morgonyoga, 60 min. Samma pass som kvällen innan, kändes redan lite bättre i ryggen.
Snabbåterknäckningsbesök hos Naprapat L på kvällen.
Min dator hemma krashade mitt i ett avsnitt av Greys Anatomy. Den är fortfarande död.

Torsdag
Sovmorgon.
Vila.
Behandling (knäckning + triggerpunktsmassage) hos Naprapat O.

Fredag
Promenad till och från jobbet (60 min icke-träning)
Bilat till Gbg.

Så nu sitter jag här på Scandic hotellet i Göteborg med Puma. Imorgon och 25 timmar framåt (1 bonustimme!) ska vi köra 24H-spinningen till förmån för Rosa Bandet. Vi har haft en händelserik em/kväll då vi nästan inte fick med oss de för ändamålet trycka teamtröjorna, men lyckades lösa problemet och kom sen iväg genom regn och rusk till Gbg. Nu laddar vi och vilar upp oss inför imorgon. Passen på schemat har vi delat upp efter lite kompromisser, men det kommer nog bli super! Vi delar ju på en cykel, så vi får 12 resp 13 timmar var!
Ryggen känns otroligt bra (jämfört med de senaste 2,5 veckorna) och om man kan vila sig iform så är jag verkligen i form nu! Laddad med vatten och kolhydrater i kroppen! Jajjemän!

>Påfrestande vecka

3 reaktion på “>Påfrestande vecka

 • 25 oktober, 2008 kl. 06:58
  Permalänk

  >Lycka till med spinningen! :)

  Svar
 • 25 oktober, 2008 kl. 07:05
  Permalänk

  >Lycka till! Hoppas du cyklar under någon av de timmar jag kommer cykla1 :)

  Svar
 • 25 oktober, 2008 kl. 09:57
  Permalänk

  >Lycka till! Hoppas det går bra för Er och bra med ryggen din. J-kla skit att tröjorna glömdes bort då …

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *