>Det går upp och ner…

Tiden går fort när man har roligt, tänk att denna dagen snart är slut! Spinningen har gått bra och passen har avlöst varandra, och jag och Puma har avlöst varandra för att hålla cykeln “rullande” hela tiden.

Jag körde som sagt första passet: Mad dogs and Englishmen, sen tog Sara över och körde 2 timmar i sträck. Jag passade då på att gå på en föreläsning om Att leva med cancer, med en kvinna som hade diagnosticerats med kronisk bröstcancer, med metastaser (heter det så?) i skelettet. En rörande berättelse, men också en påminnelse om att man kan se det ljusa i tillvaron, och leva nu.

Sen efter lite mer vila blev det spinning a la 80-tal. Efter ännu två timmar vila, körde jag sen en klass med 90-tals Eurodisko som tema.

Redan på första klassen idag kände jag att ryggen är liiite gnällig, lite småstel i ländryggen, så jag bestämde mig för att ta det lugnt. Att köra lugnt på spinning är ju inte min grej annars, det är inte så lätt! Men om man ska köra 12H så kan man ta det lite lugnt!

Men efter ännu en timmes vila, blev det sen dags för bästa passet hittills idag! Det var American theme med en superpeppande instruktör. Det var så himla bra så jag körde på och nu kändes hela jag bra och uppvärmd så ryggen klagade inte alls. Passet följdes sen av Pump up the volume! som också var grymt bra! Riktigt bra musik! Och jag körde på och tyckte inte det var så farligt med två på raken. Det var jag då som tyckte det, min bak tycker lite annorlunda. Nu börjar det göra ont!

Nu vilar jag en timme till i loungen och lyssnar på nice musik. Sen blir det ännu ett dubbelpass innan jag sen får 3 timmars vila inatt. Tror inte det blir så mkt sömn dock.

Sen blir det 3 timmar spinning igen för mig och sen varannat pass imorgon bitti.

>25 okt: 24H spinningen: 5 pass av 12 är avklarade

3 reaktion på “>25 okt: 24H spinningen: 5 pass av 12 är avklarade

 • 26 oktober, 2008 kl. 08:03
  Permalänk

  >du var ju piggare än mig när jag tittade förbi! fest är jobbigare än spinning!

  Svar
 • 26 oktober, 2008 kl. 17:56
  Permalänk

  >Vilket äventyr! Hur mår ryggen nu? Snyggt jobbat.

  Svar
 • 27 oktober, 2008 kl. 20:41
  Permalänk

  >grabben: Haha…mm, var halvsovande men gav mig fan pa att inte sova bort hela morgonen ju! Tack for sallskapet under strotimmarna!

  ellinor: Tack! Jo ryggen mar faktiskt helt okej nu! =)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *