>Nattsudd, sömn, efterfest, morgonstund har guld i mun

Ja nu är vi imål, och timmarna har gått, och nu är det faktiskt svårt att fatta att det där gymmet var vårt “hem” i så många timmar. Det kändes liksom inte som att det var samma dag (eller att man varit vaken nästan hela tiden sedan dess) när man tänker tillbaka på allt som man gjort och som hänt under dygnet.

Så vad har hänt sen sist jag bloggade, hmm, låt mig fundera.
Jo, sen vid midnatt började jag spinna igen, och gick på två pass på raken, först ett RPM pass med backar och intervaller, och sedan ett rockpass: 100% Rock. Jag hade inte höga förväntningar alls för det passet, för det är inte min favoritmusik, men det var mkt bättre än jag trodde! Tjejen som hade det var grym, och hon hade projektor som visade musikvideos på väggen och det var grym stämning i salen för de flesta älskade ju musiken! Det kanske bara var jag som var där för att jag kompromissat mig till det (slapp hårdrockspasset i början), men det blev riktigt bra!
Rumpan gjorde ont, men det var även så att ibland lyckades man tänka på något annat och koppla bort det. Sen var det bara att tänka på Stefan Manning framför mig som suttit på sin sadel HELA tiden (och skulle sitta kvar där alla 25 timmarna), hur ont måste inte han då ha?

Sen efter mina två pass var det dags för min nattvila, Puma skulle köra 3 pass på raken så jag skulle kunna vila/sova (och sen var planen att jag då skulle köra 3 pass). Först var jag dock velig om jag ens skulle sova, om jag ens kunde. Det blev en massa snack i loungen och korvätande. Men efter en timme bestämde jag mig för att ta en kort powernap pa 1,5 timme. Gick in i det nedsläckta gymet där folk låg bland löpband och crosstrainers och sov, och fick låna liggunderlag av Maria som hade sovit men nu skulle cykla. La mig där med min filt och somnade nog rätt fort. Hade dock ställt mobilen som alarm (och ställt om till vintertid).

Men efter 1,5 timme sömn var jag nog väldigt djupt ner i min sömn, för 45 min senare än det vaknade jag av att Puma och hennes grabb knackade på mig och frågade om jag inte skulle upp. Halvförvirrad som jag var frågade jag vad klockan var. “Jo din klass började för en kvart sen“. Jag måste ha stängt av alarmet i sömnen. Segt! Jag var otroligt trött där jag låg och just då kändes sömn hela morgonen som en suverän ide. Men jag ställde klockan pa 20 min senare, och då efter lite mental battle och övertalning sa kom jag faktiskt upp! Bytte sen om till träningskläder igen och såg väl ut som en sömngångare för jag fick en koffeintablett av schyssta River som såg att det var vad som behövdes!

Så sen var det bara att se framåt! Visst, jag hade missat en klass, men inte så mkt att göra åt det. Hopp på cykeln igen och rumpan klagade nu högljutt! Men klasserna jag körde, först Late Night Party och sen direkt God Morgon! var riktigt bra! Och där jag satt på min spinningcykel var jag så glad att jag kommit upp, det var ju hur kul som helst att köra! Mkt roligare än att sova!

Sen följde en timme vila, och sen på det igen med Enjoy the Rythm. Nu på morgonen var faktiskt skavet i baken det jobbigaste. Benen var helt ok, konditionen likaså, och knäna var väl ok, och ryggen hade inte strejkat än. Men rumpan! Jag försökte stå så mycket som möjligt, men ändå inte så att ryggen skulle ta för mycket stryk. Men det var faktiskt bara att bita ihop och köra passen jag hade bestämt att ta!


Pain is temporary, quitting lasts forever

Så sen var det sista vilotimmen och sen mitt sista pass Bland alper och proffs. Det passet var grymt kul, det var intervaller och backar som kördes “tillsammans” med proffsen i Tour de France som visades på projektorn. Jättegrym stämning och kul pass och en perfekt avslutning!

Sen när Puma körde det sista passet som var två timmar, passade jag på att duscha, basta, bada i jacuzzin och sen få 40 minuters massage. Aaaahhhh =)
Sen gick jag ner och hejade på, på slutet av sista passet. När vi väl var imål firades det med champagne!


Vi är imål!


Grymma arrangörer!

24H spinningen var ett otroligt kul event! Både spinningen och instruktörerna som körde, men mest av allt stämningen och alla som var där! Alla dessa inspirerande träningsmänniskor, som är sa trevliga och coola! Under dygnet träffade jag väldigt många bekanta, både från cykellägret i våras med Hisingens CK, Coltings träningsläger, funbeat.se samt andra träningsbloggare som jag träffade nu för första gången, som River, Susanna och Andrea. Riktigt kul! Och grymt jobbat till ALLA som var där!

Läs mer om eventet här.

>26 okt: 24H spinningen: I mål, men det bidde "bara" 11 timmar

10 reaktion på “>26 okt: 24H spinningen: I mål, men det bidde "bara" 11 timmar

 • 26 oktober, 2008 kl. 20:40
  Permalänk

  >Ni ör grymma ni två! Härligt jobbat och kul läsning! Nu får du sova ut :)

  Svar
 • 26 oktober, 2008 kl. 21:20
  Permalänk

  >åh vad hårt att lägga sig sova och sen upp & trampa igen, kul att höra om eventet! Bra jobbat =)

  Svar
 • 26 oktober, 2008 kl. 21:20
  Permalänk

  >Det var trevligt att träffas och jag är grymt imponerad av din och pumas prestation! Starkt jobbat!

  Vad blir nästa utmaning ;)?

  Svar
 • 27 oktober, 2008 kl. 05:07
  Permalänk

  >AH, kul att du trivdes!
  Hoppas vi ses nästa år igen!

  Christer

  Svar
 • 27 oktober, 2008 kl. 06:59
  Permalänk

  >Kul att ses och kul att få se lite av er envishet och galenskap! :) Var stolta över vad ni presterat nu ett tag innan ni börjar planera in nästa galna upptåg ;P

  Svar
 • 27 oktober, 2008 kl. 10:56
  Permalänk

  >Du är verkligen urstark….. fattar det knappt. Och var kommer motivationen ifrån efter så många timmar!???
  Härligt, Karin!
  Vi ses.

  Svar
 • 27 oktober, 2008 kl. 20:53
  Permalänk

  >askan: Tack! Bra jobbat pa din 5-mila tavling som blev dryga 6 mil? Galning dar! ;)

  cicci: Hehe, ja det var tufft! Var kanske ett litet misstag att sova, men jag ar glad att jag kom upp!

  river: Detsamma, kul att ses pa riktigt!
  Nasta utmaning blir springa 10mil under tva dagar, langts gota kanal. Ar nagra veckor kvar tills dess. Kanske ska borja springa lite snart da! Du da, vad har du pa gang?

  christer: Jaa, jag hade jattekul! Jag kommer garna tillbaka!

  andrea: Detsamma! Bra jobbat pa dina pass! Mm man far vara glad och nojd, men det ar anda kul att ha nagot nytt att se fram emot, man vill ju garna ha en kick snart igen!

  maria: Tack! Men detsamma Maria! Du var ju helgrym du ocksa! Kul att ses igen, antligen. =) Hoppas vi ses snart igen pa fler galenskaper!

  Svar
 • 28 oktober, 2008 kl. 13:45
  Permalänk

  >Herre gud va grymma ni är!!

  Jag vill också kunna träna så hårt. Men vid min ålder gäller det nog att öka långsamt så man inte går sönder mer än jag redan gjort..

  Stort grattis – du är en fantastisk förebild!

  /Börje

  Svar
 • 30 oktober, 2008 kl. 15:44
  Permalänk

  >Häftigt! Jag har bara spinnat två gånger och hatat det men jag blir ju riktigt sugen efter att ha läst detta :)

  Svar
 • 30 oktober, 2008 kl. 20:18
  Permalänk

  >Gud va häftigt! Nåt sånt där har jag alltid velat göra. Ni är så grymma!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *