>Vila i flera dygn

Tränar jag inte, ja då finns det inte så mycket att avhandla om jag har en träningsblogg. Detta är skälet till att bloggen gapat tom hela veckan. Denna vecka har nog blivit den mesta viloveckan på hela året tror jag. Hela 5 dagar utan träning.

Veckan har gått otroligt fort, har haft fullt upp och deadlines på jobbet och övertid och allt. Efter helgens bravader med mycket spinning och lite sömn, blev morgonträning helt omöjligt hela veckan, jag var alldeles för trött och prioriterade sömn.

Annars har veckan varit fylld med rehab, både snabbknäckningsbesök hos Naprapat L en kväll, och sedan bra idrottsmassage hos en massör, Karin, som också är triathlet. Riktigt bra massage. Ont javisst, men bra! Jag tror min rygg börjar ge med sig nu!

Har också umgåtts med en bra vän över fika i veckan, och sen även tagit ett smärtsamt (evigt) farväl av en annan vän. Ta hand om er, och de människor ni bryr er om. Att visa uppskattning för vänner och bekanta är så enkelt, och ger så mycket. Livet är för kort för inte göra, och sedan ångra det man aldrig gjorde. Lev nu, helt enkelt.


Vänskap

>Bloggvila = träningsvila

En reaktion på “>Bloggvila = träningsvila

  • 2 november, 2008 kl. 21:06
    Permalänk

    >kloka ord! tack för att DU är en bra vän! :)

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *