>Trött yogis

I veckan (tis, ons) blev det inte så mkt träning som jag hoppats. Höst/vinter-tröttheten har lagt sig över mig och morgnarna gick till att sova och kvällarna till att jobba över. Vissa veckor blir det tyvärr så. Men idag fick jag lite annat vettigt gjort. Imorse var jag förbi Naprapat L för en snabbknäckning. Han tyckte det hade blivit bättre i vissa delar av ryggen, men att jag fortfarande var väldigt stel upp i nacken. Det är bara att knäcka och massera och yoga vidare så att det blir bättre.

Ikväll efter jobbet kom jag iväg till yoga på Zenit! Jag behöver ju den så jag är glad att jag kom dit. Det var en SatsYoga fortsättningsklass, och det märktes. Efter inledningen där man hittar fokus och andning och låter allt annat vara utanför, så satte vi igång sen. Det var mer “fart” än på vanlig SatsYoga och mer avancerade vridningar och stretcher, alltså lite mer ansträngande. Det kändes riktigt bra att få sträcka ut ryggen.

Sen blev det avslappning, men jag kunde inte riktigt slappna av. Tankarna ville inte släppa och fara vidare utan jag låg och grubblade en del.

Jag var otroligt trött idag, och det kändes väldigt konstigt då jag sov 9 timmar under natten. Har sovit bra alla kvällar i veckan, och i söndags sov jag ju ända till kl.15. Helt sjukt vad jag är trött. Och inte blir jag piggare heller. Jag undrar om det här med mörker och vinter verkligen är så hälsosamt.

>6 nov: Yoga med power

2 reaktion på “>6 nov: Yoga med power

 • 7 november, 2008 kl. 08:26
  Permalänk

  >Vet du, jag e precis lika trött som du, jag säger bara 10 timmar sömn i soffan här om natten…! Nu har jag börjat knapra b-vitaminer och hoppas att det ska hjälpa! B-vitaminer ska vara bra på hösten då vi inte får tillräckligt mycket sol, och eftersom man inte dricker öl så ofta längre får man väll knapra vitamier istället *S* Ett tips bara *s*

  Svar
 • 7 november, 2008 kl. 12:13
  Permalänk

  >Du låter som värsta tonåringen. Får du i dig alla näringsämnen? Kan det vara lite järnbrist – eller bara sol-önskemål?

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *