>Mer blodcirkulation i stela muskler

Simning
Torsdagen startades med simning, morgonsimning har jag inte kört sen i våras. Och simmat överhuvudtaget har jag inte gjort på över en månad. Tiden går fort! Men med mina stela muskler i bröstrygg och nacke, så är simning riktigt bra, för att just få upp blodcirkulationen där. Så nu får jag ta mig iväg till simningen!

Jag kom iaf upp och iväg till e-badet, och var på poolkanten strax efter kl. 06.45. Det var massor med duktiga utländska simmare i flera banor, de simmade väl återhämtning efter WC-tävlingarna tis + onsdag. Men vi i triathlonklubben hade iaf 2 banor till vårt förfogande.

Jag hoppade i, lite sen och körde med Marcus och Linda i bana 1. Jag la mig sist och körde på så gott jag kunde. Det kändes verkligen att jag inte simmat på evigheter, jag tappar tekniken så fort, och det känns bara ovant att simma!

Jag hoppade över lite i början, då jag hellre ville vara i sync med de andra, och kortade sen ner serien lite, då jag inte hann med allt.

Detta blev det dock:
50 insim,
Teknik:
100 catch-up,
100 skovel
250 arm/lungbuster

Huvudserie:
6x100f ss, på start 2-2:20

200 bad: 100br + 100f

8×25 högsta snitt, start 1:00

50 avbad.
Totalt: 1550m, 50 min.

Det gick ju! Och det sköna med morgonträning är ju att man har hela dagen framför sig, och just efter simning är man ju verkligen vaken iaf! Man går dit som i en dvala, men så fort man kommer i poolen vaknar man!

Massage (2/2 för denna veckan)
På kvällen gick jag till min idrottsmassör igen för mera massage. Hon ville ge de stela musklerna en omgång. Det gjorde grymt ont, överallt. Hela kroppen och musklerna känns som de bara är ur balans, och gnälliga. Var hon än tryckte så kändes det som knivar. Även om jag fick massage bara 2 dagar innan så hade det stelnat till igen, men det släppte iaf snabbare denna gången tydligen.

>13 nov: Simning och massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *