>Lite dagsljus för en gångs skull

På jobbet försöker jag få till en lunchpromenadsvana hos mig och närmaste kollegorna. Vi har lyckats att komma ut på promenad alla luncher denna veckan. Ska man få lite dagsljus på vintern blir det på lunchen i veckorna, men då “vanlig promenad” och inte powerwalk. För powerwalk i dagsljus är det helgerna som gäller!

Hemma hos mamma tog vi en lugn frukost innan vi senare gav oss iväg för en snabb promenad. Vi tog bilen och åkte till de “gamla kvarteren” för att gå den gamla morgonpromenadsrundan. Där är det lite lugnt och skönt på vägarna och man går längs med vattnet som går genom s-tälje.

Vi gick snabbt och fick upp värmen. Det var ju inte särskilt kallt ute idag heller. En skön promenad i gott sällskap. Vi hade inte varit över på den sidan på länge, så det blev lite nybyggda-hus spaningar och återseende av hästhagar och små skogspartier. Mysigt! Det blev en snabb promenad på 53 min. Dagens träning.

>15 nov: Förmiddagspromenad

2 reaktion på “>15 nov: Förmiddagspromenad

 • 15 november, 2008 kl. 23:41
  Permalänk

  >Hej. Jag har nyss suttit och läst igenom hela din blogg, och du gör mig så inspirerad så du anar inte! Jag har tänkt ett tag nu att jag ska sätta igång med min träning och nyss blev jag så taggad så det är helt sjukt. Tack för en bra blogg! Du är så himla duktig som kämpar så, vilken kämparglöd. En bra förebild.

  Svar
 • 16 november, 2008 kl. 14:53
  Permalänk

  >caroline: Hej! Välkommen! Kul att du hittat hit. Och jättekul att höra att jag kan inspirera någon. Inte för att det känns som att jag är någon inspirationskälla just nu, men snart är man väl tillbaka på banan igen.
  Lycka till med din träningssatsning! Tack för din kommentar! =)

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *