>En perfekt söndag förmiddag

Efter en lugn och god frukost med nybakade scones och morgontidning, följt av mys med katt i knäet, trotsade sen mamma och jag regnet och åkte till s-täljes badhall, Sydpoolen. Vi hade inte varit där på länge, jag för en sådär 10 år sen sist, och mamma inte alls tror jag. Men vi antog att söndag förmiddag borde vara lugnare än en lördag iaf. Och att de hade några banor för någon sorts motionssimning.

Vi hittade rätt i det stora badhuset till en 25m bassäng som var för motionssimning. Vi fick t.om en helt egen bana att dela på, perfekt! Vi delade den rakt av, så vi slapp passera och simma på varann.

Jag körde eget påhittat träningsset och mamma körde bröst- och ryggsim.

Detta blev vad jag körde:

Uppvärmning: 200f.

Sedan trappset med:
50 rygg,
100f, 50ry
200f, 50ry
300f, 50ry
200f, 50ry
100f, 50ry

Sen passade jag på att köra några intervaller:
4x25f på högsta fart, start på 1:00
tog ca 25 sek/25m.

Sist 100f som avbad.
Totalt: 1600m.

Hela passet tog 45 min och jag körde på rätt bra hela tiden, tog bara korta pauser lite då och då. Fick in både lite distans och min älskade trappträning (som hjälper mig att räkna längderna) och sen lite fart på det.

Mamma hann på samma tid med 1000m. Sen var vi klara med simträningen och då blev det skön dusch och varm bastu! Riktigt nice. =)

>16 nov: Simning på Sydpoolen

2 reaktion på “>16 nov: Simning på Sydpoolen

 • 16 november, 2008 kl. 19:25
  Permalänk

  >Härligt, simning är ju great!

  Svar
 • 17 november, 2008 kl. 18:08
  Permalänk

  >Har du inte varit på Sydpoolen sen du o jag var där på ett sportlov på gymnasiet? =) Första gången jag var i Stockholm! Jag var faktiskt o badade där förra hösten med Ida!

  Jag har varit och tränat idag =) jag känner mig sååå duktig!

  Ha de bra vännen! Kram

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *