>

Bättre att yoga än att sova

Imorse var det en riktigt trött Karin som kravlade ner från sängen. Hade verkligen lust att sova vidare, men nu var det Yoga på gång. Och det är ju BRA för mig, så då får jag ju gå dit! Men jag var verkligen trött och kände mig lite konstig, så trött så man nästan mår illa. Men det gick över.

Hade inte så långt till gymet, träningen var på Fridhemsplan kl.06.45. Jag var där i god tid så jag hann ligga och halvsova på min yogamatta en stund innan passet började.

Det var ett vanligt SatsYoga idag, och nu när jag testat fortsättningsyogan några gånger, så tycker jag den vanliga yogan är lite för “lätt”. Man hinner ju inte med lika många rörelser och inte lika ansträngande. Men det var rätt skönt med för att vara så tidigt på morgonen.

Jag hade lite svårt att hitta både bra andning (kändes inte som att jag kunde ta riktigt djupa andetag utan andades högt upp) och bra fokus idag. Jag gjorde dock så gott jag kunde och det sträckte lite här och var i övningarna.

Och, vet ni vad? Ryggen börjar kännas bättre! Jag är på väg på rätt håll!

>19 nov: Morgonyoga

3 reaktion på “>19 nov: Morgonyoga

 • 20 november, 2008 kl. 05:56
  Permalänk

  >Skönt att rygen är på bättring! Och visst är det skönt att böja dagen med yoga!?

  Svar
 • 20 november, 2008 kl. 16:19
  Permalänk

  >Härligt med ryggen och låter ändå som en bra start på dagen!

  Svar
 • 20 november, 2008 kl. 21:02
  Permalänk

  >Skönt att det äntligen börjar släppa. Du är värd lite skadefri, skön träningskropp”

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *