>Kvalitetstid med sig själv

För att få lite balans och väga upp allt sittande på en kontorsstol bestämde jag mig idag för att inomhuslöpning var grejen. Att det ligger snödrivor ute och är halt på gatorna är ett bra skäl till att välja löpband på gymet.

Så jag tog mig till Sats Odenplan efter jobbet, där passerar jag ju varje dag. Det var svårt imorse, att bestämma vad jag kände för att träna. Simning kanske? Nej, tanken på en fullknökad pool avskräckte. Yoga kändes lite för lite, och jag visste inte ens om jag fick plats på klassen, bannad igen från bokningen som vanligt. Så löpband, det var räddningen. Bara att slänga med skor och lite kläder i väskan och så är man redo. Och så Ipoden såklart. Ingen innelöpning utan musik!

Min plan var alltså att springa lugnt på löpbandet och lyssna på lite skön musik. Jag var kvar på jobbet ett tag så väl på gymmet var det sent och inte så himla mycket folk. Jag fick ett bra löpband och knappade in tidsangivelse istället för sträcka. 40 min skulle jag springa.


Run

Jag började väldigt lugnt och joggade på. Jag ville ta det lugnt och känna efter hur det var med ryggen. Musiken i Ipoden var riktigt bra och jag trivdes där i värmen på gymet. Det fanns en del att titta på och tiden gick fort! Efter halva tiden ökade jag farten lite och det kändes fortfarande bra. Sista kilometern ökade jag ännu mer.

Totalt: 6,3 km
Tid: 40:00
Tempo: 6:21
Puls: –

Hade inget pulsband idag, det glömdes hemma, men pulsen höll sig lågt. Maffelåg.

Sen gick jag snabbt som nedvarvning i 5 min, och avslutade sen med en grundlig stretch. Sådär då fick jag in lite träning ikväll, känns bra. Nu ska jag bara försöka planera in en fortsatt bra träningsvecka!

>25 nov: Löpbandsjogg

5 reaktion på “>25 nov: Löpbandsjogg

 • 26 november, 2008 kl. 08:48
  Permalänk

  >duktigt! länge sen jag sprang på löpband. på vasaloppsdagen kan vi göra en liknande utmaning som förra året. fast istället för att springa en mara som mål kan vi springa hela vasaloppssändningen som mål.

  Svar
 • 26 november, 2008 kl. 11:41
  Permalänk

  >puma: bra idé! Men då måste vi hitta ett gym som öppnar tidigare en söndagmorgon =)

  Svar
 • 26 november, 2008 kl. 13:44
  Permalänk

  >”Det fanns en del att titta på” Eftersom det är såååå tråkigt att springa inomhus (läs:Mia är anarkist) så försökte jag hitta det gottaste i inlägget – således fanns det en del att titta på ;-)

  Ni är för övrigt inte riktigt friska med era udda utmaningar. Fast på ett sjukt, härligt sätt!

  Svar
 • 26 november, 2008 kl. 18:36
  Permalänk

  >heja heja heeeja :)

  Svar
 • 26 november, 2008 kl. 19:44
  Permalänk

  >Kommer ni till mig så lovar jag att jag öppnar gymmet tidigt! =) Jag kan sponsra med lite blåbärssoppa och bananer också!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *