>..Men fredag är ändå den dagen som känns bäst jag vill ha fredag idag!

Idag har jag haft en bra träningsvardag med M, som jag ska åka på längdskidläger med i vinter, samt köra öppet spår med. Vi träffades och tränade en massa idag, på en helt vanlig vardag.

Simning
Det började imorse med att hon hämtade mig i ottan och vi åkte till en simhall i Sundbyberg för morgonsimning. Vi var i poolen vid kl.06.30 och det var en del folk där. I början fick vi ha en bana för oss själva men efter ett tag blev vi sammanskuffade med alla de andra, bröstsimmarna och söndagssimmarna. Jag hittade på lite set att simma, och vi kryssade fram mellan alla där. Det kändes bra att simma iaf, men jag kände lite stelhet i nacken just under ett ryggsimstag. Men krampen släppte och jag kunde simma vidare.

Detta var vad jag fick ihop:
Uppv 200f

100f,
50ba/br,
200f,
50ba/br,
300f,
300f,
50ba/br,
200f,
50ba/br,
100f

Avbad 200f.

Totalt: 1800m, 55 min.

Det var himla trevligt att komma upp astidigt för att sen vakna i poolen. Simningen gick bra, vi tog lite pauser med och snackade om träning och allt möjligt. Sen efter dusch var vi ju vakna och pigga, men med hungriga magar. Iväg till jobb och frukost!

Löpning
Efter en snabb jobbdag åkte jag sen hemåt och hämtade ett stort paket (mer om detta imorgon!) innan jag mötte upp med M igen hemma hos mig. Nu skulle vi få in dagens andra träningspass på denna träningslägersfredag! Lite lugn löpning är ju aldrig fel. Och med sällskap blir det ännu bättre! Det duggade bara lite när vi gav oss iväg nerför trapporna till karlbergskanalen. Vi startade gps:erna och satte igång. Vi sprang min vanliga MP-runda, runt halva kungsholmen. Först bort till stadshuset och sen längs med norrmälarstrand till rålis där vi bestämde att 5km skulle bli alldeles lagom idag, och svängde av hemåt. Det var jätteskönt att springa idag, jag kände inget av ryggen!

Totalt: 5,0 km
Tid: 33:10
Tempo: 6:41
Puls (medel/max): 141/158 bpm

>28 nov: En väl balanserad fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *