>Lugnet en söndagsmorgon

Imorse vaknade jag så mkt piggare än igår. Inte så att jag hoppade ur sängen, men jag hade iaf ingen huvudvärk! Snabbt på med löpkläderna och sen ner till karlbergskanalen där jag mötte upp med Tobias för en morgonjogg. Jag hade varnat att det går långsamt nu när jag springer, så att han visste att det skulle bli väldigt lugnt.

Vi sprang bortåt mot stadshagen till längs med vattnet. Jag föreslog att vi skulle springa ca 7km, det lät lite lagom sådär. Vi sprang på i snacke-tempo och pratade om allt möjligt. Kul med sällskap! Särskilt en söndagmorgon, vet man att någon väntar, då får man se till att ta sig ut!

Det var lugnt ute och disigt och molnigt. Men det var helt perfekt löpväder, lagom svalt men inte kallt. Vi joggade fortsatt på 7km rundan jag tänkt, men sen väl borta vid Kristineberg tog vi sen lite omväg så att vi sprang längs med vattnet istället. Det funkade ju det med, ja tänkte att som längst blir ju kungsholmen runt max 10km. Det att jag inte vill springa så långt, är mest nu för att ryggen ska kunna anpassa och vänja sig vid löpningen. Det känns som att det är bättre att springa kort lite oftare, än långt och sen att ryggen gnäller. Men ryggen höll sig bra idag!


Här blev rundan, och nej vi simmade inte en bit ;)

Det blev en sorts kungsholmen runt alltså. Väl vid gångvägen innan St.Eriksbron la vi in en liten slutspurt bort till bron. Sen skiljdes vi åt och jag joggade superlugnt sista biten hem. Blev en skön timmes morgonlöpning i ett stockholm som knappt vaknat. Nice!


Puls och hastighet

Totalt: 9,3 km
Tid: 01:01:50
Tempo: 6:39
Puls (medel/max): 149/177 bpm

>30 nov: Morgonjogg

2 reaktion på “>30 nov: Morgonjogg

 • 30 november, 2008 kl. 11:33
  Permalänk

  >Ser ut som en bra runda, lite besviken dock att ni inte simmade =) Förbi Activios kontor också ;)

  Svar
 • 1 december, 2008 kl. 21:42
  Permalänk

  >hehe, ja hade det varit sommar så! =) Lite aquathlon sådär!

  Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *